استاندار گلستان در نخستین دیدار خود با اهالی رسانه استان، به نظرات و پیشنهادات آنها گوش داد و بیشتر از آن که وعده دهنده باشد، سعی کرد شنونده و پاسخگو باشد.
بازار کسب و کار | مهین نورافروز | علی اصغر طهماسبی در این دیدار با اشاره به پروژههای بزرگ استان در زمان استاندار سابق گلستان که عنوان شده بود اتفاقات خوبی برای آنها رخ خواهد داد، اعلام کرد که هنوز بسیاری از این پروژهها قابل اجرا نیست.
وی با اظهار نظر در خصوص برخی پروژهها مانند پتروشیمی و سد نرماب که تنها روی یک تکه کاغذ همچنان جا مانده اشاره کرد و عقبماندگی برخی از این پروژهها را ناشی از کوتاهی اصحاب رسانه در مطالبهگری دانست.
طهماسبی گفت: هدف از بیان برخی مسائل و تشریح آخرین وضعیت پروژههای مهم استان، تخریب زحمات استانداران سابق و یا دولت گذشته نیست و درخواست ما از خبرنگاران این است که با بازدید میدانی در جریان آخرین وضعیت پروژههای مهم استان قرار بگیرند و برای تعیین تکلیف آن مطالبهگری کنند.
استاندار گلستان همچنین در واکنش به درخواست یکی از خبرنگاران مبنی بر استفاده از ظرفیت بانوان در مناصب مدیریتی افزود: کارگروه انتصابات بانوان در گلستان راهاندازی شده و شناسایی و رصد بانوان توانمند و فعال برای بهکارگیری در پستهای مدیریتی در حال انجام است.
جابهجایی روستاییان ساکن در کاسه سد به سرانجام نرسیده
وی همچنین خواستار راستیآزمایی وضعیت ابر پروژههای استان شد و گفت: با وجود آنکه پروژه سد نرماب ۱۵ سال به طول انجامید اما همچنان امکان ذخیرهسازی یک لیتر آب در این سد وجود ندارد و جابهجایی روستاییان ساکن در کاسه سد به سرانجام نرسیده است.
استاندار گلستان در این نشست به نگاههای نگران اصحاب رسانه درباره سرنوشت پروژههای نیمهتمام استان پاسخ دلگرمکنندهای داد و افزود: تلاش ما این است که پتروشیمی گلستان تحت هر شرایطی احیا شود و دغدغه بیش از ۹۰ هزار سهامدار به پایان برسد.
طهماسبی نسبت به تبعات خشکی خلیج گرگان و ورود ریزگرد به استان هشدار داد و گفت: با وجود آنکه کانال خوزینی محور دَوران آب و مرز سیاسی استان گلستان است اما در پروژه احیا از فرایند لایروبی جا مانده و دستگاه خدماترسان با کوتاهی، دستگاه لایروب را از استان خارج کرده است.
استاندار گلستان گفت: کریدور شمال- جنوب بیش از ۱۵ سال است که بدون پیشرفت باقی مانده و هیچ اقدامی در جهت توسعه آن صورت نگرفته است.
وی با تأکید بر اهمیت حفظ محیط زیست افزود: هدف ما از بیان برخی مشکلات، تخریب زحمات استانداران سابق و دولتهای گذشته نیست، اما خلیج گرگان در حال نابودی است و با خشک شدن آن، ریزگردها وارد استان خواهند شد.
طهماسبی ادامه داد: گلستان یکی از استانهای بحرانخیز کشور است. با این حال، برای لایروبی رودخانهها هیچ دستگاه لایروب در استان وجود ندارد و در صورت وقوع سیل، فاجعهای بزرگ در انتظار خواهد بود.
نبود زیرساخت در شهرک هزار هکتاری اترک
طهماسبی در ادامه درباره شهرک هزار هکتاری اترک گفت: تعیینتکلیف این شهرک میتواند در حوزه اقتصاد و اشتغال استان رونق ایجاد کند، اما هیچ زیرساختی در این شهرک وجود ندارد. تلاش ما تأمین زیرساختها و حل چالشهای این شهرک است.
وی افزود: زیرساختهای منطقه آزاد اینچهبرون نیز باید مورد توجه قرار گیرد. امیدواریم حصارکشی منطقه آزاد اجرایی شده و بتوانیم سرمایهگذاران بیشتری را جذب کنیم.
وی همچنین در پاسخ به سؤال خبرنگار بازار کسب و کار درباره منطقه آزاد اینچهبرون گفت: با وجود اقدامات انجامشده، این پروژه اقتصادی مهم هنوز به سرانجام نرسیده است. رئیس منطقه آزاد کشور روز پنجشنبه برای آغاز مراحل اجرایی به این منطقه میآید، اما همچنان زیرساختهای لازم برای فعالیت سرمایهگذاران وجود ندارد. امیدواریم این منطقه هرچه سریعتر وارد فاز اجرایی شود و توسعه استان و کشور را تسریع کند.
طهماسبی نقش خبرنگاران را بسیار مهم دانست و گفت: خبرنگاران چشم بینا و پیشران توسعه استان هستند. چنانچه خواهان توسعه هستیم، باید تعامل مؤثری با رسانهها داشته باشیم.
وی افزود: تلاش ما بهره گیری از توان رسانهها به عنوان رکن چهارم دموکراسی است چرا که خبرنگاران پیشقراولان عرصه های مختلف جامعه هستند و نقش آنها در عرصه جهاد تبیین بی بدیل است.
استاندار گلستان گفت: نقش خبرنگاران به وضوح در مقاومت غزه و لبنان مشهود بوده و زمینه آگاهی جهان را از جنایات رژیم جنایتکار صهیونیستی فراهم کرد و شما در خط مقدم آگاهی بخشی هستید و ما قدردان تلاشهای شما خواهیم بود.
وی در پایان تأکید کرد: هیچ مدیری حق بیاحترامی یا ایجاد محدودیت برای خبرنگاران را ندارد و این موضوع را در بدو ورود به ادارات اعلام کردهام.
نکته قابل تامل بازار کسب و کار
نخست اینکه جناب استاندار رسانهها در حقیقت در تمام فصول و در تمام شرایط سخت وطاغت فرسا به وظیفه قانونی خود حتی فراتر از وظیفه نیز عمل کردهاند.و اگر هم مشکلی در روند مطالبهگری بوده باید بررسی شود که علت چیست
دوم اینکه جناب آقای طهماسبی رسانههای استان تقاضا دارند که راه خبرنگاران شناسنامهدار و دارای هویت که زیر نظر رسانههای دارای مجوز از سوی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی فعالیت میکنند را از رسانههای بدون هویت و صرفاً حاضر در فضای مجازی جدا کنید.
دیدگاهتان را بنویسید