×
×

آموزش ، ترویج و مشارکت های مردمی:
من هم یک جنگلبانم

  • کد نوشته: 55021
  • ۱۴۰۳-۱۰-۱۷
  • ۰
  • به گزارش خبرنگار بازار کسب و کار از روابط عمومی سازمان منابع طبیعی گلستان | دستورالعمل برگزاری جشنواره در سطح استانی جشنواره ملی جنگلبان و جان نثاران منابع طبیعی با هدف قدردانی از تلاشها و ایثارگریهای جنگلبانان به عنوان مدافعان خط مقدم حفاظت از منابع طبیعی سرزمین ایران اسلامی،تجلیل از مقام والای جان نثاران و شهدا منابع طبیعی کشور،ارتقا جایگاه اجتماعی جنگلبانان و آگاهسازی و معطوف کردن اذهان عمومی به مقام، جایگاه و سختی شغل جنگلبانان برگزار می شود...
    من هم یک جنگلبانم
  • تبلیغ هدفمند

    جشنواره ملی جنگلبان و جان نثاران منابع طبیعی با هدف قدردانی از تلاشها و ایثارگریهای جنگلبانان به عنوان مدافعان خط مقدم حفاظت از منابع طبیعی سرزمین ایران اسلامی،تجلیل از مقام والای جان نثاران و شهدا منابع طبیعی کشور،ارتقا جایگاه اجتماعی جنگلبانان و آگاه سازی و معطوف کردن اذهان عمومی به مقام، جایگاه و سختی شغل جنگلبانان برگزار می شود.

    دستورالعمل برگزاری جشنواره در سطح استانی جشنواره ملی جنگلبان و جان نثاران منابع طبیعی با هدف قدردانی از تلاشها و ایثارگریهای جنگلبانان به عنوان مدافعان خط مقدم حفاظت از منابع طبیعی سرزمین ایران اسلامی،تجلیل از مقام والای جان نثاران و شهدا منابع طبیعی کشور،ارتقا جایگاه اجتماعی جنگلبانان و آگاهسازی و معطوف کردن اذهان عمومی به مقام، جایگاه و سختی شغل جنگلبانان برگزار می شود.

    بخشهای اصلی جشنواره و فرایند انتخاب نمونه ها در سه بخش انجام خواهد شد که شامل:

    جنگلبان نمونه (استانی –ملی)، ایثارگران منابع طبیعی وخانواده جاننثاران ،بخش ویژه جنگلبان افتخاری(نیروهای مردمی) و بخش چهارم عش و افتخار برگزار می گردد.

    بخش اول جنگلبانان نمونه به شرح ذیل می باشد:

     تمامی نیروهای حفاظتی سازمان منابع طبیعی و آبخیزداری کشور شامل جنگلبانان رسمی، پیمانی، قراردادی و شرکتی که بصورت میدانی در عرصه های منابع طبیعی در حال خدمت و اجرای ماموریت میباشند، میتوانند بصورت داوطلبانه و خوداظهاری در این بخش شرکت کنند.

     انتخاب جنگلبان نمونه بر اساس بررسی و ارزیابی عملکرد، مستندات و بر مبنای شاخصها و معیارهای دبیرخانه ملی جشنواره میباشد.

     جمع کل امتیاز شاخصهای استانی ۲۰۰امتیاز در سه محور فردی، اجتماعی ترویجی و حفاظتی میدانی میباشد.

     جنگلبانانی که در ۵دوره قبلی جشنواره به عنوان جنگلبان نمونه ملی و جنگلبانانی که در ۳دوره قبلی جشنواره به عنوان جنگلبان نمونه استانی انتخاب شده اند مجاز به کسب همان مقام نیستند.

     تمامی پرونده های ثبت نامی در ابتدا توسط کمیته داوری استان مورد بررسی و ارزیابی قرار گرفته و درصورت کسب حداقل امتیاز لازم به کمیته داوری ملی ارسال میشوند.

    کمیته داوری ملی پرونده های دریافتی را طبق شاخص های ویژه و جدید بررسی و تحلیل کیفی میکند و درصورت کسب امتیاز و جلب آراء حداکثری کمیته، “جنگلبان نمونه ملی” انتخاب و معرفی میشود.

     نتایج بررسی و وضعیت برگزیدگان به اداره کل استان اعلام گردیده و افرادی که حائز مقام جنگلبان نمونه ملی نشده اند به عنوان جنگلبان نمونه استانی معرفی و در جشنواره استان مورد تقدیر قرار میگیرند.

     سهمیه هر استان در بخش جنگلبان نمونه استانی، بین ۳تا ۵نفر میباشد که توسط دبیرخانه ملی جشنواره به هراستان ابلاغ میگردد.

    بخش دوم ایثارگران منابع طبیعی وخانواده جان نثاران شامل:

     نیروهای حفاظتی که در ماموریتهای محوله سازمانی از بهمن سال ۱۴۰۱تاکنون، دچار حادثه یا آسیب شده اند.

     نیروهای داوطلب مردمی و همیاران طبیعت که در فراخوانهای همکاری ادارات کل دچار حادثه یا آسیب شده اند ودر جشنوارههای دوره های قبل مورد تقدیر قرار نگرفته اند.

     موارد فوق باید دارای صورتجلسه رسمی مورد تایید اداره کل استان بوده و نامه گزارش حادثه به یگان حفاظت سازمان ارسال گردیده باشد.

    این صورتجلسات توسط کمیته استان به دبیرخانه ملی جشنواره ارسال شده و دبیرخانه ملی پس از بررسی، نسبت به انتخاب و معرفی ایثارگر ملی یا استانی اقدام مینماید.

     خانواده جان نثاران منابع طبیعی، توسط دبیرخانه ملی جشنواره، مستقیما انتخاب و مورد تقدیر قرار میگیرند.

    بخش سوم شامل جنگلبانان افتخاری

    (نیروهای مردمی) حلقه های مردمی شامل: همیاران طبیعت، تشکلهای مردم نهاد، کنشگران و داوطلبان، خیرین و حامیان منابع طبیعی، اقشار فرهنگی، هنری، اجتماعی، سیاسی و… که در حوزه حفاظت و صیانت از منابع طبیعی فعالیت شاخص، موثر، الهام بخش یا ابتکارعمل ویژه داشته اند.

     شناسایی افراد شاخص بر عهده کمیته داوری استان و با محوریت اداره آموزش، ترویج و مشارکتهای مردمی استان میباشد.

     انتخاب جنگلبان افتخاری استانی بر اساس بررسی و ارزیابی مستندات و فعالیت های فرد مورد نظر در کمیته داوری استانی میباشد.

     کمیته داوری استانی میتواند افراد شاخصی که عملکرد آنان را دارای اثربخشی خاص و الگوسازی در سطح ملی تشخیص میدهد، به دبیرخانه ملی جشنواره معرفی نموده تا پس از بررسی و ارزیابی در کمیته داوری ملی به عنوان نمونه ملی این بخش معرفی شوند.

    بخش چهارم عشق و افتخار نیز شامل:

     این بخش ویژه خانواده جنگلبانان (همسر-فرزندان) میباشد که فعالیتهای شاخص و الهام بخش در زمینه حمایت،پشتیبانی، معرفی و یا ترویج شغل جنگلبانی داشته اند.

     معرفی و توضیح این فعالیتها باید در قالب یک ویدئو حداکثر ۴دقیقه ای توسط خانواده تهیه شده و به کمیته داوری استانی ارسال گردد.

    خانواده های متقاضی شرکت در این بخش میتوانند از تسهیلگری و پشتیبانی روابط عمومی یا اداره آموزش، ترویج و مشارکتهای مردمی استان برای تهیه ویدئو استفاده کنند.

     شناسایی، بررسی، ارزیابی فعالیتها و انتخاب خانواده های شاخص و نمونه بر عهده دبیرخانه و کمیته داوری استانی میباشد. سپس تمامی نمونه ها به دبیرخانه ملی جشنواره معرفی شده و پس از بررسیهای لازم، تعدادی از خانواده های شاخص در جشنواره ملی و ما > محمدزاده: بقی طبق نظر کمیته داوری ملی در جشنواره استانی مورد تقدیر قرار میگیرند.

     ارسال ویدئو فقط در پیام رسان “بله” و به شماره ( ۰۹۱۰۱۳۶۱۵۴۳ ) میباشد.

     

    منبع: بازار کسب کار آنلاین

    اخبار مشابه

    دیدگاهتان را بنویسید

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *