به گزارش بازار کسب و کار ، دبیرکانون پرورش دهندگان مرغ گوشتی با بیان این مطلب گفت: عدم برنامهریزی مناسب صنعت طیور را در آستانه ورشکستگی قرار داده است.
فروغی اظهار کرد: روزی که مرغدار محصول نهایی خود را به قیمت ۵۰ هزار تومان به فروش میرساند هیچ فرد و سازمانی به داد او نرسید.
وی گفت: طبق برآورد قیمتی که از تولید انجام شده با توجه به افزایش هزینهها و نوسانات برق و کمبودهای دیگر حداقل یک کیلو گرم مرغ زنده برای تولیدکننده بیش از ۷۰ هزار تومان تمام میشود.
وی بیان کرد: این روش برخورد با تولیدکنندگان این هم صنعت طیوری که امنیت غذایی مردم را تامین میکند درست نیست.
وی افزود: هر وقت قدری قیمت مرغ افزایش پیدا میکند با سیاستهای اشتباه تلاش میشود جلوی روند افزایشی گرفته میشود غافل از اینکه به تولیدکننده آسیب میزنند.
به گفته فروغی مشخص نیست با چه مبنا و معیاری مرغ منجمد در حال حالی که مازاد تولید داریم عرضه شده است.
دیدگاهتان را بنویسید