×
×
آخرین اخبار

رئیس سازمان جهاد کشاورزی گلستان:
بخش خصوصی توان خرید دانه های روغنی را ندارد

  • کد نوشته: 56489
  • ۱۴۰۴-۰۱-۲۴
  • ۰
  • رییس سازمان جهاد کشاورزی استان گلستان گفت: متاسفانه در گلستان بخش خصوصی توان خرید دانه های روغنی را ندارد.
    بخش خصوصی توان خرید دانه های روغنی را ندارد
  • تبلیغ هدفمند
    به گزارش خبرنگار بازار کسب و کار،  ابراهیم هزارجریبی عصر امروز در نشست کمیسیون کشاورزی اتاق بازرگانی گرگان با اشاره به ضعف بخش خصوصی در خرید محصولات اساسی اظهار کرد: متأسفانه در استان گلستان، بخش خصوصی توان خرید محصولات استراتژیکی نظیر دانه‌های روغنی را ندارد.
    وی افزود: در صورتی که مشوق‌هایی برای خریداران بخش خصوصی در نظر گرفته شود، می‌توان انتظار داشت استان نیز در مسیر خرید این محصولات از کشاورزان گام بردارد.
    هزارجریبی با بیان اینکه تاکنون تصمیم قطعی درباره خرید دانه‌های روغنی اتخاذ نشده است، گفت: در حال حاضر منتظر ابلاغ بخش‌نامه‌های مربوطه هستیم و به احتمال زیاد تا زمان برداشت محصول، خریداران رسمی معرفی نخواهند شد.
    وی ادامه داد: چنانچه برداشت آغاز شود و همچنان خریداران مشخص نشده باشند، محصول به‌صورت موقت توسط سازمان تعاون روستایی تحویل گرفته می‌شود تا پس از تعیین خریداران نهایی، تحویل آن‌ها گردد.
    رئیس سازمان جهاد کشاورزی گلستان تأکید کرد: برای ارتقاء سطح عملکرد محصولات، باید خدمات صنعتی بیشتری به کشاورزان ارائه دهیم؛ این موضوع نقش مهمی در بهبود کیفیت و کمیت تولیدات خواهد داشت.
    هزارجریبی همچنین درباره وضعیت بازار سیب‌زمینی گفت: امید داریم با جمع‌آوری سیب‌زمینی بهاره گلستان، شرایط بازار این محصول بهبود یابد، با این‌ حال نگرانی‌هایی درباره افزایش قیمت به دلیل کمبود عرضه وجود دارد.
    وی در پایان گفت: کشاورزان گلستانی شایسته برخورداری از شرایط تولیدی بهتر هستند و همه دستگاه‌های اجرایی و نظام بانکی باید با هم‌افزایی، برای رفع موانع این بخش و حمایت از افزایش تولید در کنار آن‌ها بایستند.

    اخبار مشابه

    دیدگاهتان را بنویسید

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *