×
×
آخرین اخبار

رییس دادگستری گلستان:
اجرای طرح “نکاشت” مشکلی از کشاورزی و آب حل نمی کند

  • کد نوشته: 56556
  • ۱۴۰۴-۰۱-۳۰
  • ۰
  • رییس دادگستری گلستان گفت: قطب کشاورزی کشور ره آوردی برای کشاورزانش ندارد و طرح نگاشت مشکلی از کشاورزان آب استان حل نمی کند.
    اجرای  طرح “نکاشت” مشکلی از کشاورزی و آب حل نمی کند
  • تبلیغ هدفمند

    به گزارش خبرنگار بازار کسب و کار حیدر آسیابی شب گذشته در جلسه شورای گفت و‌گوی دولت و بخش خصوصی که با حضور اعضای کمیسیون کشاورزی مجلس برگزار شد، اظهار کرد : امنیت غذایی کشور به گلستان وابسته است، اما کشاورزان امنیت شغلی ندارند.

    وی افزود: متاسفانه سیاست های لحظه ای و تصمیمات خلق الساعه مشکلات زیادی برای فعالان بخش کشاورزی ایجاد کرده است.
    اسیابی ادامه داد: وقتی محصول در کشور کم می شود جلوی صادرات آن را میگیرند و وقتی بیشتر کشت می شود ، کشاورز را رها کرده و اصلا برای محصول روی دست مانده کشاورز کاری انجام نمی دهند.
    وی افزود: روزگاری گلستان قطب تولید پنبه بود و حالا قطب تولید برنج شده است.
    رییس دادگستری گلستان افزود: برخی تصمیمات موجب سقوط صنعت پنبه شد و‌ حالا اعلام می کنند که برای مدیریت مصرف آب طرح «نکاشت» اجرا شود که این طرح هم اگر اجرایی بشود و محصول و مبلغ مشخصی برای خرید آن محصول مشخص نشود، بحرانی دیگر گلستان را در بر میگیرد.

    وی با اشاره به اینکه ۴۸ درصد جمعیت گلستان در روستاها ساکن‌اند و معیشتشان به کشاورزی گره خورده است؛ افزود: سوال اساسی این است که چرا با وجود این نقش حیاتی، کشاورزان ما باید متضرر شوند.

    آسیابی برای رفع یکی از موانع اساسی پیش روی کشاورزان، پیشنهاد تخفیف ۹۰ درصدی برای صدور اسناد اراضی روستایی را مطرح کرد و گفت: «در صورت موافقت، کشاورزان تنها با پرداخت ۱۹ درصد از هزینه‌های معمول می‌توانند سند رسمی دریافت کنند.

    اخبار مشابه

    دیدگاهتان را بنویسید

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *