×
×
آخرین اخبار

رئیس مجلس:
اولویت نخست توسعه گردشگری پایدار،حفظ محیط زیست است

  • کد نوشته: 56819
  • ۱۴۰۴-۰۲-۱۷
  • ۰
  • به گزارش خبرنگار بازار کسب و کار، محمدباقر قالیباف روز پنجشنبه در این بازدید با اشاره به حضور پیشین خود در این جزیره در سال ۱۳۶۹، بر اهمیت همکاری‌های میان‌بخشی برای بهره‌برداری پایدار از ظرفیت‌های آشوراده تأکید کرد...
    اولویت نخست توسعه گردشگری پایدار،حفظ محیط زیست است
  • تبلیغ هدفمند

    رئیس مجلس شورای اسلامی در بازدید از جزیره آشوراده در استان گلستان، این منطقه را نه تنها یک گنجینه ارزشمند ملی بلکه فرصتی بی‌نظیر برای توسعه صنعت گردشگری و تقویت اقتصاد محلی توصیف کرد.

    به گزارش خبرنگار بازار کسب و کار، محمدباقر قالیباف روز پنجشنبه در این بازدید با اشاره به حضور پیشین خود در این جزیره در سال ۱۳۶۹، بر اهمیت همکاری‌های میان‌بخشی برای بهره‌برداری پایدار از ظرفیت‌های آشوراده تأکید کرد.

    وی اظهار کرد: آشوراده، با قرار گرفتن در محدوده جغرافیایی گلستان و ارتباط با میانکاله، یک دارایی ملی است که نیازمند مدیریتی هماهنگ و جامع می‌باشد.

    رئیس مجلس افزود: توسعه گردشگری در این منطقه باید با اولویت‌بندی جوامع محلی و روستاییان انجام شود تا منافع آن به دست مردم بومی برسد.

    قالیباف همچنین بر لزوم حفاظت از محیط زیست به عنوان شرط اصلی هرگونه بهره‌برداری تأکید کرد و گفت: هر طرحی که به طبیعت و اکوسیستم آشوراده آسیب وارد کند، غیرقابل قبول است. سرمایه‌گذاری در حوزه گردشگری باید با رعایت استانداردهای مشخص و متناسب با ظرفیت‌های محلی انجام شود.

    وی با اشاره به گفت‌وگوهایی که با مردم منطقه داشت، خواستار مشارکت فعال روستاییان در پروژه‌های گردشگری شد و بیان کرد: رونق آشوراده باید توسط مردم بومی رقم بخورد تا هم وضعیت معیشتی آنان بهبود یابد و هم این گنجینه ارزشمند برای آیندگان محفوظ بماند.

    محمدباقر قالیباف، رئیس مجلس شورای اسلامی، در ادامه سفر نظارتی خود به استان گلستان، از جزیره آشوراده، تنها جزیره ایرانی در دریای خزر، دیدن کرد.

    این بازدید که با همراهی مسئولان محلی انجام شد، با هدف بررسی شرایط کنونی جزیره و رسیدگی به نیازهای ساکنان برای احیای این منطقه متروک انجام شد.

    رئیس مجلس روز گذشته (چهارشنبه) به‌عنوان اولین سفر نظارتی سال وارد گلستان شد و در آغاز سفر اعلام کرد که این بازدید با تمرکز بر مناطق کم‌برخوردار و دارای ظرفیت‌های اقتصادی صورت می‌گیرد.

    برنامه‌های قالیباف در این سفر شامل بازدید از پروژه‌های مهمی مانند سالن ورزشی ۶ هزار نفری گرگان، طرح احیای خلیج گرگان، نیروگاه سیکل ترکیبی علی‌آباد کتول، سد نرماب مینودشت و کریدور شمال-جنوب بود که بخشی از این برنامه‌ها امروز و فردا اجرا خواهد شد.

    همچنین، قالیباف شب گذشته از خوابگاه‌های دانشگاه فرهنگیان بازدید کرد و دستور رسیدگی به مشکلات مرتبط را صادر نمود.

    وی در نشستی با فعالان فرهنگی و دانشجویی گلستان نیز به بررسی درخواست‌های مردمی پرداخت.

    قالیباف در این سفر اعلام کرد که بودجه زیرساختی استان گلستان در برنامه هفتم دو برابر خواهد شد و تأکید کرد که این بودجه برای رفع کمبودهای زیرساختی، به‌ویژه در حوزه گردشگری و تأمین انرژی برق، اختصاص داده خواهد شد.

    نویسنده: مهندس حمیدرضا محمدیاری
    منبع: بازار کسب کار آنلاین

    اخبار مشابه

    دیدگاهتان را بنویسید

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *