درویش علی حسن زاده در دومین جلسه کارگروه توسعه صادرات غیرنفتی استان گلستان گفت : صادرات استان گلستان در سال گذشته نسبت به سال ۱۴۰۲ از نظر ارزشی ۴۲ درصد رشد داشت .
به گزارش بازار کسب و کار به نقل از روابط عمومی اداره کل صنعت، معدن و تجارت استان گلستان، درویش علی حسن زاده در دومین جلسه کارگروه توسعه صادرات غیرنفتی و اولین جلسه شورای ساماندهی مبادلات مرزی استان گلستان که با حضور معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری گلستان در محل سالن جلسات شهید شعبان یوسفی اداره کل صنعت، معدن و تجارت استان گلستان برگزار گردید، گفت: در سال گذشته ۷۲۰ هزار تن کالا به ارزش ۴۶۲ میلیون دلار از محل گمرکات استان گلستان صادرات انجام شده که نسبت به سال قبل از آن از نظر ارزشی ۴۲ درصد و از نظر وزنی ۳۲ درصد رشد داشته است .
وی گفت: پسته ، ید ، لوله و پروفیل و پلی استایرن از جمله عمده ترین کالاهای صادراتی استان گلستان بوده است .
حسن زاده با بیان این که ۲۹ کشور مقصد صادراتی استان در سال گذشته بوده اند ، گفت : ترکمنستان ، قزاقستان و عراق مهمترین مقاصد صادراتی استان در این مدت بوده اند
دیدگاهتان را بنویسید