×
×

معاون سیاسی امنیتی استانداری گلستان
رسانه‌ها نقش محوری در بازتاب خدمات دولت و انتقال روحیه امید به جامعه دارند

  • کد نوشته: 58888
  • ۱۴۰۴-۰۵-۲۸
  • ۰
  • معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استانداری گلستان در نشست خبری اخیر گفت: هفته دولت هر ساله فرصتی است برای مرور دستاوردهای دولت و بازخوانی یاد و خاطره شهیدان رجایی و باهنر؛ دولتمردانی که با سیره ساده‌زیستی و خدمت صادقانه، الگویی ماندگار از مدیریت جهادی و اخلاق‌مدار بر جای گذاشتند. امسال نیز در آستانه هفته دولت ۱۴۰۴، مسئولان گلستان با برنامه‌ریزی گسترده به‌دنبال آن هستند تا علاوه بر افتتاح پروژه‌ها، فضای امید و نشاط را در جامعه تقویت کنند...
    رسانه‌ها نقش محوری در بازتاب خدمات دولت و انتقال روحیه امید به جامعه دارند
  • تبلیغ هدفمند

    گلستان – گرگان – بازار کسب و کار نازیلا رضایی | دکتر محمد حمیدی، با اشاره به شرایط ویژه اقتصادی و اجتماعی کشور اظهار داشت: «دشمنان در جنگ رسانه‌ای تلاش دارند فضای یأس و بی‌انگیزگی را القا کنند، در حالی‌که دولت و مدیران محلی وظیفه دارند با اقدامات عملی و برگزاری آیین‌های امیدبخش، این فضای القایی را خنثی نمایند.» این سخنان نشان می‌دهد که هفته دولت در سال جاری تنها یک برنامه نمادین نیست، بلکه به‌نوعی عرصه‌ای برای مقابله با جنگ روانی دشمن و بازسازی سرمایه اجتماعی به شمار می‌رود.

    وی گفت: از منظر اقتصادی، پروژه‌هایی که در این ایام افتتاح یا عملیات اجرایی آنها آغاز می‌شود، حاصل بیش از شش ماه تلاش مدیران اجرایی از دهه فجر سال ۱۴۰۳ تاکنون است. این پروژه‌ها در حوزه‌های عمرانی، کشاورزی، انرژی و خدمات عمومی طراحی شده‌اند و انتظار می‌رود با بهره‌برداری از آنها بخشی از نیازهای زیرساختی استان رفع شود.

    وی در ادامه افزود: حضور مهمانان ملی و استانی در شهرستان‌ها نیز فرصت مضاعفی برای جذب سرمایه‌گذاری و پیگیری مطالبات محلی خواهد بود.

    وی ادامه داد: اما آنچه هفته دولت امسال را متمایز می‌کند، نگاه فرهنگی ـ اجتماعی آن است. بر اساس تصمیم ستاد استانی، تمامی روستاهایی که پروژه عمرانی دارند شاهد برگزاری جشن‌های محلی همراه با افتتاح پروژه خواهند بود. همچنین شهرداری‌ها و دستگاه‌های اجرایی موظف شده‌اند آیین‌های متمرکز برگزار کنند تا علاوه بر ارائه کارنامه عملکرد خود، نوعی همبستگی اجتماعی و نشاط جمعی ایجاد شود. این سیاست‌گذاری، نشان‌دهنده تغییر رویکرد از یک برنامه صرفاً اجرایی به یک حرکت اجتماعی است که می‌تواند پیوند مردم و دولت را تقویت کند.

    معاون سیاسی امنیتی و اجتماعی استانداری گلستان ادامه داد: از زاویه رسانه‌ای نیز این هفته اهمیتی دوچندان دارد. رسانه‌ها نه تنها وظیفه دارند خدمات دولت را منعکس کنند، بلکه باید در نقش پل ارتباطی میان مردم و مدیران، مطالبات اجتماعی را نیز به گوش مسئولان برسانند.

    حمیدی در این باره گفت: «امروز بیش از هر زمان دیگری نیازمند همکاری رسانه‌ها در انتقال نشاط و امید به جامعه هستیم.» این جمله به‌خوبی بیانگر جایگاه محوری رسانه‌ها در مقابله با جنگ روانی و تقویت روحیه اجتماعی است.

    در جمع‌بندی می‌توان گفت، هفته دولت در گلستان امسال صرفاً یک آیین اداری نیست، بلکه بستری برای امیدآفرینی، تقویت اعتماد اجتماعی و ایجاد پیوند میان دولت و مردم است. هرچند افتتاح پروژه‌ها می‌تواند در کوتاه‌مدت آثار اقتصادی ملموسی بر زندگی مردم داشته باشد، اما مهم‌تر از آن، بازسازی سرمایه اجتماعی و مقابله با یأس و ناامیدی است که آینده توسعه استان را رقم خواهد زد.

    نویسنده: نازیلا رضایی
    منبع: بازار کسب کار آنلاین

    اخبار مشابه

    دیدگاهتان را بنویسید

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *