به گزارش خبرنگار بازار کسب و کار عبدالعلی کیان مهر امروز در بیستمین جلسه ستاد تسهیل و رفع موانع تولید استان اظهار کرد: در شرایط حساس اقتصادی، حفظ چرخه تولید، تداوم اشتغال و جلوگیری از تعطیلی واحدهای تولیدی یک وظیفه ملی است.
وی اظهار کرد: کالاهای اساسی و اقلام مورد نیاز شب یلدا به میزان کافی در بازار موجود است و انتظار میرود اصناف با درک شرایط مردم، همراهی لازم را داشته باشند.
کیانمهر با اشاره به بخشنامه دادستانی کشور در حمایت از ستاد تسهیل تصریح کرد: هیچ ترک فعلی در اجرای مصوبات ستاد قابل توجیه نیست و رفع مشکلات واحدهای در معرض تعطیلی باید با جدیت دنبال شود.
وی با اشاره به تصویب بیش از ۲۶ مصوبه برای رفع مشکلات واحدهای تولیدی افزود: این تصمیمات در حوزه تقسیط بدهیها، هماهنگی با بانکها، تأمینی اجتماعی، امور مالیاتی و آب منطقهای اتخاذ شد.
در ادامه این جلسه حسن زاده مدیر کل صمت گلستان گفت: مشکلات این واحدها در حوزه اداره امور اراضی سازمان جهاد کشاورزی استان گلستان ، شیلات ، شرکت های آب منطقهای و آب و فاضلاب استان ، اداره کل محیط زیست ، اداره کل راهداری و حمل و نقل جادهای ، شرکت گاز و شرکت شهرکهای صنعتی استان و بانک های صادرات ، کشاورزی و ملی استان بود که با همکاری نمایندگان دستگاههای اجرایی و بانک های مربوطه ، موانع تولید این واحدها بررسی و تصمیمات لازم جهت رفع موانع تولید آنها اتخاذ شد.
وی افزود: کی از مهمترین دغدغه های دولت چهاردهم ، رفع موانع و مشکلات تولیدکنندگان است که بازدیدهای مستمر و منظم استاندار و معاون هماهنگی امور اقتصادی ایشان و مدیران دستگاه های اقتصادی استان از واحدهای تولیدی با هدف شناسایی و رفع مشکلات آنها و برگزاری منظم جلسات کارگروه تسهیل و رفع موانع تولید استان در همین راستا انجام می شود .
هشدار صریح رئیسجمهور درباره نارضایتی عمومی

























دیدگاهتان را بنویسید