×
×

مدیرکل تعاون روستایی استان گلستان
تأمین کالاهای اساسی ویژه رمضان با قیمت مناسب در گلستان

  • کد نوشته: 63967
  • ۱۴۰۴-۱۲-۰۲
  • ۰
  • بازار کسب وکار/ مدیرکل تعاون روستایی استان گلستان از توزیع کالاهای اساسی مورد نیاز ماه مبارک رمضان در فروشگاه‌های تعاون روستایی این استان با قیمت مناسب خبر داد.
    تأمین کالاهای اساسی ویژه رمضان با قیمت مناسب در گلستان
  • تبلیغ هدفمند

    محمدرضا جامی در گفت‌وگو با خبرنگار کسب و کار در گرگان اظهار کرد: اقلامی مانند برنج، شکر، روغن و سایر کالاهای اساسی، به‌ویژه خرما برای ماه مبارک رمضان، به میزان کافی تأمین شده است.

    مدیرکل تعاون روستایی استان گلستان افزود: بر اساس ذخایر پیش‌بینی‌شده در سازمان مرکزی، امکان تأمین ۱۰۰ درصدی این اقلام وجود دارد.

    وی گفت: خرمای عرضه‌شده از کیفیت بسیار بالایی برخوردار است و با قیمت هر کیلوگرم ۲۹۰ تومان ارائه می‌شود که در مقایسه با قیمت بازار، دارای اختلاف و حاشیه قیمت مناسبی است.

    جامی عنوان کرد: در روستاها امکانات مطلوبی برای عرضه اقلام اساسی فراهم است. انتظار داریم در سطح شهر نیز با افزایش تعداد غرفه‌ها و همکاری بیشتر شهرداری، بتوانیم تعداد مراکز توزیع را افزایش دهیم.

    مدیرکل تعاون روستایی استان گلستان تصریح کرد: همچنین تعاونی‌های ادارات و صنوفی که تمایل داشته باشند، می‌توانند باعرضه اختصاصی این اقلام، به شبکه توزیع ما بپیوندند.

    نویسنده: پریسا مسعودی
    منبع: بازار کسب وکار

    اخبار مشابه

    دیدگاهتان را بنویسید

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *