×
×

رییس اداره نظارت معاونت غذا و دارو خبر داد؛
برخورد قاطع با عرضه خارج از شبکه شیرخشک‌های تخصصی

  • کد نوشته: 63998
  • ۱۴۰۴-۱۲-۰۳
  • ۰
  • رییس اداره نظارت و ارزیابی فرآورده‌های طبیعی معاونت غذا و دارو از تشدید نظارت‌ها بر عرضه غیرمجاز شیرخشک‌های تخصصی خبر داد و تأکید کرد با متخلفان، برخورد قانونی و قطع سهمیه انجام می‌شود.
    برخورد قاطع با عرضه خارج از شبکه شیرخشک‌های تخصصی
  • تبلیغ هدفمند

    به گزارش سرویس اقتصادی بازار کسب و کار، ارسلان جهانتیغی با اشاره به رصد مستمر فضای مجازی اظهار کرد: برخی شیرخشک‌های تخصصی مورد استفاده نوزادان مبتلا به آلرژی شدید به پروتئین گاوی، از زنجیره رسمی تأمین خارج و با قیمت‌های بالاتر در فضای مجازی عرضه شده‌اند که این تخلف محرز بوده و در حال پیگیری است.

    وی افزود: پایش مجدد بیماران تحت درمان در دستور کار قرار گرفته و اطلاع‌رسانی لازم به والدین شیرخواران انجام خواهد شد. در صورت احراز خرید و فروش غیرمجاز شیرخشک، سهمیه‌های مربوطه قطع و پرونده الکترونیکی بیمار غیرفعال می‌شود.

    بنا بر اعلام سازمان غذا و دارو، جهانتیغی خاطرنشان کرد: نظارت‌ها شامل شیرخشک‌های رگولار و رژیمی نیز می‌شود و در صورت مشاهده هرگونه خروج از زنجیره رسمی توزیع، برخورد قانونی با متخلفان انجام خواهد گرفت.

    وی از شهروندان خواست در صورت مشاهده هرگونه تخلف، موضوع را از طریق سامانه‌های نظارتی گزارش دهند تا رسیدگی در سریع‌ترین زمان ممکن انجام شود.

    نویسنده: ای سودا حقی
    منبع: ایلنا

    اخبار مشابه

    دیدگاهتان را بنویسید

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *