Skip to content
-
Subscribe to our newsletter & never miss our best posts. Subscribe Now!
بازار کسب کار آنلاین

پایگاه خبری بازار کسب کار آنلاین

بازار کسب کار آنلاین

پایگاه خبری بازار کسب کار آنلاین

  • خانه
  • استان ها
  • چند رسانه ای
  • درباره ما
  • سازمان ها استان خراسان شمالی
  • سازمان های استان گلستان
  • سازمانهای کشوری
  • فروشگاه تایر دولتی
  • لینکدونی
  • نرم افزار های اپ
  • خانه
  • استان ها
  • چند رسانه ای
  • درباره ما
  • سازمان ها استان خراسان شمالی
  • سازمان های استان گلستان
  • سازمانهای کشوری
  • فروشگاه تایر دولتی
  • لینکدونی
  • نرم افزار های اپ
Close

Search

  • https://www.facebook.com/
  • https://twitter.com/
  • https://t.me/
  • https://www.instagram.com/
  • https://youtube.com/
Subscribe
سخنگوی کمیسیون عمران مجلس شورای اسلامی گفت:مقرر شد کرایه کامیون‌داران با هماهنگی یکی از بانک‌های کشور به صورت روزانه و آنلاین پرداخت شود و از تاخیر در پرداختی‌ها که در گذشته موجب گلایه آنها بوده جلوگیری شود.
اقتصادیبازارکردکویگلستانویژه

توزیع کالاهای اساسی و پرداخت حقوق‌ها بدون وقفه انجام می‌شود

By مهین نورافروز
۱۴۰۴-۱۲-۱۲ 2 Min Read
۰

به گزارش خبرنگار سرویس اقتصادی بازار کسب و کار، عبدالجلال ایری ضمن تسلیت شهادت رهبر انقلاب اسلامی، این ضایعه را فقدانی بزرگ برای ملت ایران و امت اسلامی دانست و اظهار کرد: بی‌تردید این حادثه تلخ، اندوهی عمیق بر دل‌های مردم نشاند، اما راه و مکتب ایشان با صلابت بیشتری ادامه خواهد یافت و پرچم عزت و استقلالی که برافراشتند، هرگز بر زمین نخواهد ماند.

وی با تأکید بر اینکه دشمنان امت اسلامی، به‌ویژه آمریکا و رژیم صهیونیستی، گمان نکنند با چنین اقدامات جنایتکارانه‌ای می‌توانند ملت ایران را از مسیر خود بازدارند، افزود: بدون تردید این جنایت بی‌پاسخ نخواهد ماند و دشمنان به دست نیروهای مقتدر نظامی جمهوری اسلامی ایران مجازات خواهند شد. ملت ایران نشان داده است که در برابر تهدید و فشار، منسجم‌تر و مقاوم‌تر از گذشته ایستادگی می‌کند.

این نماینده مجلس در ادامه با اشاره به وضعیت تأمین مایحتاج عمومی کشور اظهار داشت: خوشبختانه با برنامه‌ریزی‌ها و پیش‌بینی‌های انجام‌شده، هیچ‌گونه کمبودی در زمینه کالاهای اساسی وجود ندارد و روند توزیع این اقلام در سراسر کشور به‌صورت منظم در حال انجام است. ذخایر راهبردی در وضعیت مطلوب قرار دارد و شبکه توزیع نیز فعال است.

ایری همچنین درباره پرداخت حقوق کارکنان و مستمری‌بگیران تصریح کرد: پرداخت حقوق‌ها طبق روال و زمان‌بندی مشخص انجام می‌شود و در این زمینه هیچ خللی ایجاد نخواهد شد. مردم اطمینان داشته باشند که امور جاری کشور با مدیریت دقیق در حال پیگیری است و جای هیچ‌گونه نگرانی نیست.

سخنگوی کمیسیون عمران مجلس در پایان بر ضرورت حفظ آرامش و انسجام ملی تأکید کرد و گفت: امروز بیش از هر زمان دیگری وحدت و همدلی رمز عبور از شرایط حساس است و با اتکا به توان داخلی و همراهی مردم، کشور با اقتدار مسیر خود را ادامه خواهد داد.

Tags:

ایریپرداخت حقوق هاتامین کالاهای اساسیجنگسخنگوی مجلسشهادت رهبرینماینده کردکوی
Author

مهین نورافروز

Follow Me
Other Articles
بی‌توجهی به مالیات، محرومیت و ناترازی را ادامه می‌دهد!
Previous

هیچ کمبودی در زنجیره تولید،پخش و تامین سوخت نیست

لحظه انهدام پهپاد هرمس۴۵۰
Next

لحظه انهدام پهپاد هرمس۴۵۰

No Comment! Be the first one.

دیدگاهتان را بنویسید لغو پاسخ

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *