×
×
تبلیغ هدفمند

وزیر نیرو
وزیر نیرو: برنامه‌های دقیق برای حفظ پایداری شبکه آب و برق داریم

  • کد نوشته: 65861
  • ۰۲ فروردین ۱۴۰۵
  • ۰
وزیر نیرو گفت: برنامه های دقیق و‌ منسجمی برای حفظ پایداری شبکه آب و برق تنظیم شده و این رویه در ادامه نیز با قدرت دنبال می شود تا از این محل هیچ آسیبی متوجه مردم کشور نشود.

به گزارش بازار کسب وکار،‌عباس علی آبادی، وزیر نیرو در واکنش به برخی فضاسازی های دشمن مبنی بر حمله به نیروگاه‌هاگفت: صنعت برق یک صنعت عمومی و خدماتی است و حمله به تأسیسات برق، حمله مستقیم به زندگی مردم محسوب می‌شود.

وی افزود:خسارت به تأسیسات زیربنایی برق یک جرم بین‌المللی است و بر خلاف تمام قوانین بین‌المللی عمل می‌کند. بنابراین، این قبیل تهدیدات باید از سوی مراجع بین‌المللی محکوم شود.

وزیر نیرو بیان داشت:حمله به نیروگاه تفاوتی با حمله به مدرسه ندارد و این کار نقض تمام قواعد بین‌المللی است و آسیب آن متوجه مردم غیرنظامی است.

علی ابادی اظهار کرد:طبق کنوانسیون‌های ژنو و قطعنامه ۲۵۷۳ شورای امنیت، کلیه تأسیسات غیرنظامی از جمله زیرساخت‌های حیاتی برق، باید مصون از هرگونه حمله نظامی هستند.

وزیر نیرو گفت:کارکنان صنعت برق مأموریت خدمت‌رسانی دارند و ما وظیفه داریم از حقوق مردم و کارکنان خود دفاع کنیم؛ به‌ویژه این که بیشتر این نیروگاه‌ها متعلق به بخش خصوصی است و ما باید از سرمایه مردم حمایت کنیم.

علی ابادی نصریح کرد: وزارت‌ نیرو برنامه های دقیق و‌ منسجمی برای حفظ پایداری شبکه آب و برق تنظیم کرده است و این رویه در ادامه نیز با قدرت دنبال می شود تا از این محل هیچ آسیبی متوجه مردم عزیز کشور نشود.

نویسنده: پریسا مسعودی
منبع: بازار کسب وکار

اخبار مشابه


Deprecated: پروندهٔ پوسته بدون comments.php از نگارش 3.0.0 که جایگزینی در دسترس نداردمنسوخ شده است. لطفاً یک قالب comments.php در پوستهٔ خود قرار دهید. in /home/bazarkasbkar/domains/bazarkasbkaronline.ir/public_html/wp-includes/functions.php on line 6260

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *