×
×

معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار گلستان
عرضه کالا درگلستان به‌رغم افزایش‌مسافران بی‌وقفه ادامه دارد

  • کد نوشته: 65971
  • ۱۴۰۵-۰۱-۰۴
  • ۰
  • معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار گلستان گفت: همه دستگاه‌های مسئول در میدان هستند و اجازه نخواهیم داد وقفه‌ای در تأمین کالاهای اساسی یا خدمات‌رسانی به مردم ایجاد شود؛ به‌رغم افزایش مهمانان نوروزی و اسکان برخی خانواده‌های جنگ‌زده، عرضه کالا در گلستان بدون مشکل ادامه دارد.
    عرضه کالا درگلستان به‌رغم افزایش‌مسافران بی‌وقفه ادامه دارد
  • تبلیغ هدفمند

    به گزارش بازار کسب وکار، در نخستین جلسه کارگروه تنظیم بازار گلستان در سال جدید، عبدالعلی کیان‌مهر معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار گلستان با تشریح آخرین وضعیت بازار استان اعلام کرد: با رصد مستمر انبارها، بازدیدهای میدانی و همکاری دستگاه‌های اجرایی، هیچ کمبودی در کالاهای اساسی در استان وجود ندارد و شرایط تأمین و توزیع اقلام مورد نیاز مردم پایدار و قابل کنترل است.

    معاون اقتصادی استاندار با اشاره به تأکید استاندار بر ضرورت مدیریت دقیق بازار افزود: همه دستگاه‌های مسئول در میدان هستند و اجازه نخواهیم داد وقفه‌ای در تأمین کالاهای اساسی یا خدمات‌رسانی به مردم ایجاد شود. به‌رغم افزایش مهمانان نوروزی و اسکان برخی خانواده‌های جنگ‌زده، عرضه کالا در گلستان بدون مشکل ادامه دارد.

    کیان‌مهر تاکید کرد: بازرسی‌ها باید با همان شدت روزهای ابتدایی سال ادامه یابد تا از هرگونه تخلف قیمتی و اختلال در بازار جلوگیری شود. در حوزه مرغ و نهاده‌ها نیز برنامه‌ریزی لازم انجام شده و هیچ نگرانی در تأمین مرغ استان وجود ندارد.

    وی گفت: تامین نهاده موردنیاز این واحدها بدون وقفه و مشکلی در حال تامین است، همچنین نهاده‌های دامی از بنادر جنوب به سمت استان بارگیری شده‌اند.

    معاون اقتصادی استاندار افزود: از روز اول عهد بستیم که همه واحد‌های تولیدی استان را از نزدیک رصد کرده، با مدیران آنها ارتباط روزانه و مستمر برقرار کنیم، موضوعات آنان را بدون واسطه شنیده و پیگیری کنیم.

    وی وضعیت نانوایی‌ها را نیز مطلوب ارزیابی کرد و گفت: تأمین آرد پایدار است و نانوایی‌ها نسبت به هفته‌های گذشته شرایط بهتری دارند. تصمیمات لازم برای رفع مشکلات واحدهایی که هنوز به سامانه نان متصل نشده‌اند اتخاذ شده و این موضوع با جدیت پیگیری می‌شود.

    معاون اقتصادی استاندار گلستان همچنین در این جلسه با تأکید بر ضرورت مدیریت دقیق زنجیره تأمین نان در استان گفت: برنامه‌ریزی برای تأمین آرد، نان و سوخت نانوایی‌ها باید پیش‌دستانه انجام شود و در این حوزه هیچ‌گونه کوتاهی از سوی دستگاه‌های مسئول پذیرفتنی نیست.

    کیان‌مهر با تأکید بر ضرورت تصمیم‌گیری بر پایه آمار دقیق افزود: اطلاعات واحدهای تولیدی و نانوایی‌ها باید واقعی و به‌روز باشد تا تصمیمات کارگروه با دقت بیشتری اتخاذ شود.

    وی همچنین بر تأمین به‌موقع نهاده‌ها و آمادگی برای واردات در صورت نیاز تأکید کرد و گفت: دستگاه‌های مسئول باید با هماهنگی کامل، شرایط لازم برای تأمین پایدار نان و حفظ آرامش بازار را فراهم کنند.

     

     

    نویسنده: پریسا مسعودی
    منبع: بازار کسب وکار

    اخبار مشابه

    دیدگاهتان را بنویسید

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *