×
×
تبلیغ هدفمند

بیانیه سپاه پاسداران
بیانیه‌های منتسب به سپاه در فضای مجازی جعلی است

  • کد نوشته: 70911
  • ۰۶ تیر ۱۴۰۵
  • ۰
تهران- بازار کسب‌ و کار: مسئولان روابط عمومی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی اعلام کردند بیانیه‌ها و متن‌هایی که در ساعات اخیر با نام سپاه در شبکه‌های اجتماعی منتشر شده، فاقد اعتبار بوده و هیچ‌یک از آن‌ها از سوی سپاه صادر نشده است.

به گزارش «بازار کسب‌ و کار»، از ساعاتی پیش چندین متن و بیانیه منتسب به سپاه پاسداران انقلاب اسلامی در فضای مجازی و برخی شبکه‌های اجتماعی در حال بازنشر است که بررسی‌ها نشان می‌دهد این موارد منشأ رسمی نداشته و جعلی است.

روابط عمومی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی ضمن تکذیب این اخبار، تأکید کرده است اطلاعیه‌ها، اخبار و بیانیه‌های رسمی این نهاد صرفاً از طریق رسانه‌های رسمی و مراجع معتبر منتشر می‌شود.

بر این اساس، از فعالان رسانه‌ای و کاربران فضای مجازی درخواست شده از بازنشر اخبار تأییدنشده و منابع غیررسمی خودداری کرده و اخبار مرتبط را تنها از مجاری رسمی دنبال کنند.

نویسنده: حمیدرضا محمدیاری
منبع: بازار کسب کار آنلاین

اخبار مشابه


Deprecated: پروندهٔ پوسته بدون comments.php از نگارش 3.0.0 که جایگزینی در دسترس نداردمنسوخ شده است. لطفاً یک قالب comments.php در پوستهٔ خود قرار دهید. in /home/bazarkasbkar/domains/bazarkasbkaronline.ir/public_html/wp-includes/functions.php on line 6260

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *