×
×
تبلیغ هدفمند

رئیس فراکسیون صنعت خبر داد؛
کاهش ساعت خاموشی واحدهای صنعتی

  • کد نوشته: 74560
  • ۲۴ مهر ۱۴۰۵
  • ۰
بازار کسب و کار- رئیس فراکسیون صنعت، معدن، ایمنی و استاندارد مجلس، از کاهش قطع برق واحدهای صنعتی از دو روز در هفته به یک روز خبر داد.

به گزارش سرویس اقتصادی بازار کسب و کار، حسن‌علی محمدی، رئیس فراکسیون صنعت، معدن، ایمنی و استاندارد مجلس شورای اسلامی،اظهار کرد: با توجه به عبور از ماه‌های گرم سال، ساعات قطعی برق صنایع از دو روز در هفته به یک روز کاهش یافت.

وی ادامه داد: این کاهش ساعات قطعی برق همچنان ادامه دارد و کمتر و کمتر می‌شود و تا زمان آغاز فصل سرما و افزایش مصرف گاز، این وضعیت ادامه خواهد داشت.

رئیس فراکسیون صنعت، معدن، ایمنی و استاندارد مجلس اظهار داشت: برای آغاز فصل سرما و افزایش مصرف گاز نیز باید برای برقراری فعالیت صنایع، تدبیر ویژه‌ای صورت گیرد.

محمدی اضافه کرد: مدیریت مصرف و صرفه‌جویی در مصرف انرژی در بخش خانگی و همچنین اولویت‌بندی واحدهای صنعتی برای تخصیص برق با توجه به تولیدات آن‌ها و نیاز جامعه به این تولیدات، از جمله اقداماتی است که می‌تواند برای مدیریت مصرف انرژی در فصل سرما انجام شود

برچسب ها

اخبار مشابه


Deprecated: پروندهٔ پوسته بدون comments.php از نگارش 3.0.0 که جایگزینی در دسترس نداردمنسوخ شده است. لطفاً یک قالب comments.php در پوستهٔ خود قرار دهید. in /home/bazarkasbkar/domains/bazarkasbkaronline.ir/public_html/wp-includes/functions.php on line 6260

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *