Skip to content
-
Subscribe to our newsletter & never miss our best posts. Subscribe Now!
بازار کسب کار آنلاین

پایگاه خبری بازار کسب کار آنلاین

بازار کسب کار آنلاین

پایگاه خبری بازار کسب کار آنلاین

  • خانه
  • استان ها
  • چند رسانه ای
  • درباره ما
  • سازمان ها استان خراسان شمالی
  • سازمان های استان گلستان
  • سازمانهای کشوری
  • فروشگاه تایر دولتی
  • لینکدونی
  • نرم افزار های اپ
  • خانه
  • استان ها
  • چند رسانه ای
  • درباره ما
  • سازمان ها استان خراسان شمالی
  • سازمان های استان گلستان
  • سازمانهای کشوری
  • فروشگاه تایر دولتی
  • لینکدونی
  • نرم افزار های اپ
Close

Search

  • https://www.facebook.com/
  • https://twitter.com/
  • https://t.me/
  • https://www.instagram.com/
  • https://youtube.com/
Subscribe
مشارکت مردم، یکی از پایه‌های امنیت کشور است
اجتماعیگرگانگلستان

مشارکت مردم، یکی از پایه‌های امنیت کشور است

By مهین نورافروز
۱۴۰۵-۰۸-۰۷ 2 Min Read
۰

بازار کسب و کار– دبیر شورای راهبردی الگوی پیشرفت اسلامی با بیان اینکه امنیت مردم‌پایه بر نقش‌آفرینی مردم در کنار ساختارهای رسمی تأکید دارد، اظهار کرد: مشارکت شهروندان در شناسایی تهدیدها، حضور سازمان‌یافته در شرایط بحرانی و کمک به حفظ انسجام اجتماعی، از جلوه‌های این الگو به شمار می‌رود.

کشوری با اشاره به تجربه مشارکت مردمی در حوزه امنیت افزود: ظرفیت‌های اجتماعی می‌توانند در کنار فعالیت نیروهای مسئول، به افزایش آمادگی جامعه و تقویت امنیت کشور کمک کنند؛ از این رو، لازم است این ظرفیت‌ها به‌صورت علمی بررسی و در برنامه‌ریزی‌های اجرایی تقویت شوند.

تقویت تولید داخلی؛ گامی در مسیر امنیت غذایی

کشوری در ادامه، امنیت غذایی را یکی از ابعاد مهم امنیت مردم‌پایه دانست و بیان کرد: وابستگی به واردات مواد غذایی می‌تواند آسیب‌پذیری کشور را در برابر فشارهای خارجی افزایش دهد؛ ازاین‌رو، تقویت تولید داخلی با تکیه بر ظرفیت روستاها، خانوارها و تولیدکنندگان خرد باید مورد توجه قرار گیرد.

وی حمایت از تولید محصولاتی همچون حبوبات، گوشت، لبنیات، مرغ و تخم‌مرغ را ضروری برشمرد و گفت: گسترش تولیدات غیرمتمرکز و فراهم کردن امکان فعالیت برای خانوارها و تولیدکنندگان محلی، زمینه کاهش وابستگی و افزایش تاب‌آوری زنجیره تأمین کالاهای اساسی را فراهم می‌کند.

فراهم‌سازی بسترهای اقتصادی برای مشارکت مردم

وی با تأکید بر لزوم ایجاد زمینه‌های مناسب اقتصادی برای مشارکت مردم در اداره کشور، واگذاری زمین به خانوارها، ایجاد بازارهای محلی برای فروش محصولات، حمایت از مشاغل مولد و اطلاع‌رسانی درباره فرصت‌های مشارکت مردمی را از جمله راهکارهای پیشنهادی دانست.

کشوری خاطرنشان کرد: افزایش نقش مردم در تولید و حل مسائل کشور مستلزم فراهم شدن دسترسی آنان به امکانات تولید، بازارهای فروش و حمایت‌های متناسب است. در این مسیر، فعالیت‌هایی همچون کشاورزی، دامداری و تولید مواد غذایی باید از حمایت و جایگاه متناسب با نقش خود در تأمین نیازهای جامعه برخوردار شوند.

وی در پایان بر ضرورت گسترش گفت‌وگوهای علمی درباره نظریه امنیت مردم‌پایه تأکید کرد و خواستار توجه بیشتر مسئولان و نخبگان به راهکارهای اجرایی برای تقویت مشارکت مردم در تأمین امنیت، تولید و پیشرفت کشور شد.

دبیر شورای راهبردی الگوی پیشرفت اسلامی با تأکید بر اهمیت نقش مردم در تأمین امنیت کشور، تقویت تولید داخلی، کاهش وابستگی به واردات و استفاده از ظرفیت‌های محلی را از محورهای مهم تحقق امنیت مردم‌پایه عنوان کرد.

به گزارش خبرنگار مهر، حجت‌الاسلام علی کشوری ظهر پنجشنبه در نشست تخصصی بررسی امنیت مردم‌پایه در گرگان، با اشاره به ضرورت تبیین ابعاد نظری و عملی این مفهوم اظهار کرد: امنیت مردم‌پایه صرفاً یک عنوان رسانه‌ای نیست، بلکه موضوعی تخصصی است که نیازمند بررسی‌های علمی و پژوهش‌های عمیق درباره تفاوت الگوی دینی اداره جامعه با الگوهای غربی است.

وی با اشاره به ظرفیت‌های راهبردی ایران افزود: موقعیت جغرافیایی کشور، اهمیت تنگه هرمز، توانمندی مردم در تحلیل مسائل سیاسی، نفوذ فکری و نقش‌آفرینی اجتماعی از جمله مؤلفه‌هایی هستند که باید در ارزیابی قدرت ملی مورد توجه قرار گیرند.

به گفته وی، سنجش قدرت کشور نباید تنها به شاخص‌های نظامی و اقتصادی محدود شود، بلکه توانمندی‌های اجتماعی و فکری جامعه نیز در این زمینه اهمیت دارد.

Tags:

امنیت کشورتوانمدی های فکری و اجتماعیکشوریکنگره 4 هزار شهید گلستانمشارکت مردم
Author

مهین نورافروز

Follow Me
Other Articles
محمدی: فرهنگ و هنر باید روایتگر حماسه شهدای هنرمند برای نسل جوان باشد
Previous

محمدی: فرهنگ و هنر باید روایتگر حماسه شهدای هنرمند برای نسل جوان باشد

هنر و رسانه در ثبت و انتقال واقعیت‌های تاریخی به نسل‌های آینده نقش دارند
Next

هنر و رسانه در ثبت و انتقال واقعیت‌های تاریخی به نسل‌های آینده نقش دارند

No Comment! Be the first one.

دیدگاهتان را بنویسید لغو پاسخ

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *