سیدسعید شاهرخی اظهار داشت: چهار و نیم میلیون مترمکعب آب مورد نیاز پتروشیمی ابنسینا از طریق پساب تصفیهخانه تامین شده و نگرانی در این زمینه وجود ندارد.
او گفت: پتروشیمی در میان صنایع کشور، جزو پرمصرفترین هاست و تامین آب پس از تامین خوراک اهمیت زیادی برای تداوم فعالیت آنها دارد لذا به دنبال یافتن راهکارهای عملیاتی بودیم.
استاندار همدان افزود: با توجه به کمبود منابع آبی و ممنوعه بودن دشتهای استان، با نظر کارشناسان و اهل فن آب لازم برای مجتمع های پتروشیمی هگمتانه و ابنسینا از طریق پساب سایت تصفیهخانه شهر همدان تامین شده است.
به گفته وی عملیات ساخت پتروشیمی ابن سینا هم در آینده ای نزدیک آغاز می شود و مسئولان با کمک سرمایهگذاران تمام همت و تلاش خود را برای به ثمر نشستن این طرح صرف میکنند.
شاهرخی به افتتاح پتروشیمی هگمتانه اشاره کرد و گفت: این طرح بزرگ ملی روز گذشته با فرمان رئیس جمهوری به بهرهبرداری رسید و برای ۲۵۰ نفر شغل ایجاد کرد که امیدواریم روزی شاهد راهاندازی دومین پتروشیمی همدان باشیم.
او با بیان اینکه صنایع پتروشیمی در رونق اقتصادی همدان نقش پررنگی خواهند داشت، تصریح کرد: پتروشیمی هگمتانه افزون بر کاهش واردات، ارزآوری خوبی برای کشور دارد که حاصل آن گردش اقتصادی برای استان همدان است و از این پس برای روان سازی و رفع موانع پیش روی پتروشیمی ابن سینا تلاش میکنیم.
پتروشیمی ابن سینا ۱۶ سال پیش در منطقه ویژه اقتصادی جهانآباد بنا نهاده شد تا با تولید سالانه ۱۱۰ هزار تُن «اتیلن اکساید» و در کنارش «اتوکسیلات»، «اتانول آمین» و «گلایکول» گام بزرگی در جهت اعتلای صنعت پتروشیمی کشور بردارد و با تنوع سبد محصولاتش مواد اولیه صدها کارگاه و کارخانه صنایع پایین دستی را فراهم کند.
دیدگاهتان را بنویسید