نخستین مرکز سلامت و نگهداری دختران آسیبپذیر اجتماعی در مازندران روز شنبه با حضور معاون اجتماعی سازمان بهزیستی کشور در ساری افتتاح شد.
این مرکز در زمینی به مساحت ۵۰۰ متر مربع و با هزینه ۳۰ میلیارد ریال توسط مهندس رضایی یکی از خیرین استان ساخته شده و در اختیار بهزیستی قرار گرفته است.
نخستین مرکز سلامت و نگهداری دختران آسیب پذیر مازندران ظرفیت نگهداری ۹ دختر آسیب دیده اجتماعی بالای ۱۸ سال را دارد.
معاون اجتماعی سازمان بهزیستی کشور در این مراسم حضور خیرین در کنار بهزیستی برای پیشگیری و مداخله در آسیب های احتماعی را حائز اهمیت توصیف کرد و گفت : خیرین فقط شرکای اجتماعی بهزیستی نیستند بلکه آنان اکنون همانند بازوی اصلی این نهاد در مواجهه با آسیب اجتماعی عمل می کنند.
دکتر حبیبالله مسعودیفرید افزود: در حال حاضر نه تنها در حوزه عملیات بلکه در بخش های سیاستگذاری و تصمیمگیری نیز خیرین نقش اساسی در رسیدن بهزیستی به هدف هایش ایفا می کنند.
وی توضیح داد : برای مثال از ۶۸۰ مرکز نگهداری از کودکان بی سرپرست کشور تقریباً ۶۵۰ مرکز توسط خیرین نگهداری و مدیریت می شود که نشانگر جایگاه آنان در کنار بهزیستی است.
معاون بهزیست کشور با اعلام این که اخیرا بخش شیرخوارگاه نیز در حال واگذاری به خیرین و شرکای اجتماعی بهزیستی است که دارای سابقه کار و تجربه در این حوزه هستند ، بر ضرورت ورود خیرین به حوزه آسیب دیدگان اجتماعی تاکید کرد و گفت : عمده شرکای اجتماعی بهزیستی همچون خیرین تمایل دارند در حوزه کودکان به خصوص بخش های غیرآسیب اجتماعی فعالیت کنند ، در حالی که گسترش مشکلات خانوادگی و اقتصادی آسیب های اجتماعی را عمیق تر کرده است و این بخش بیشتر از همه نیازمند ورود و مداخله خیرین است.
بیمه ۲ هزار و ۴۰۰ تن از بانوان زیر پوشش
مدیرکل بهزیستی مازندران نیز در این مراسم با تشریح عملکرد این مجموعه گفت : بهزیستی مازندران ۱۵ هزار و ۸۰۰ زن سرپرست خانوار و بانوی آسیب پذیر یا در معرض آسیب را تحت پوشش دارد که از خدمات مستمری و یارانه ای برخودار هستند.
فرزاد گوهردهی بیمه زنان را مهم ترین خدمت حمایتی از زنان و دختران تحت پوشش بهزیستی دانست و افزود : در سال جاری ۲ هزار و ۴۰۰ از بانوان زیر پوشش بهزیستی مازندران از بیمه روستایی و عشایری برخودار شدند.
وی اشتغالزایی و توانمندسازی را از دیگر خدمات بهزیستی برای زنان و دختران دانست و گفت : در این بخش نیز امسال ۳۱ گروه همیار در قالب کارگاهی و ۳۱۹ گروه خودیار در استان ساماندهی و برای آنان فرصت اشتغال به خصوص مشاغل خانگی ایجاد شده است.
دیدگاهتان را بنویسید