رییس شبکه دامپزشکی شهرستان مریوان گفت: عامل عرضه کننده گوشت‌های غیرقابل مصرف در این شهرستان شناسایی و با دستور مقام قضایی مکان عرضه گوشت پلمب شد.
×
×

شناسایی عامل توزیع گوشت غیر مجاز در مریوان

  • کد نوشته: 29971
  • ۱۴۰۰-۰۱-۲۵
  • ۰
  • رییس شبکه دامپزشکی شهرستان مریوان گفت: عامل عرضه کننده گوشت‌های غیرقابل مصرف در این شهرستان شناسایی و با دستور مقام قضایی مکان عرضه گوشت پلمب شد.
    شناسایی عامل توزیع گوشت غیر مجاز در مریوان
  • تبلیغ هدفمند
    عامل توزیع گوشت غیر مجاز در مریوان شناسایی شد
    شناسایی عامل توزیع گوشت غیر مجاز در مریوان

    رییس شبکه دامپزشکی شهرستان مریوان گفت: عامل عرضه کننده گوشت‌های غیرقابل مصرف در این شهرستان شناسایی و با دستور مقام قضایی مکان عرضه گوشت پلمب شد.

    دکتر مسعود خاتمی اظهار داشت:‌ در پی بازدیدهای مکرر اکیپ بهداشت عمومی شبکه دامپزشکی از مراکز نگهداری، تولید، عرضه و توزیع فرآورده های خام دامی موارد تخلف بهداشتی در یک واحد عرضه کننده مشاهده شد.

    وی افزود: بعد از تنظیم صورت‌جلسه و ارسال آن به مراجع قضایی حکم پلمب آن از سوی این مراجع صادر و بلافاصله با هماهنگی و همکاری اداره نظارت بر اماکن این واحد عرضه کننده گوشت در شهرک هجرت پلمب شد.

    رییس شبکه دامپزشکی مریوان یادآور شد: پلمب این واحد به دلیل کشتار غیرمجاز خارج از کشتارگاه و بدون بازدید و بازرسی بازرسان گوشت شبکه دامپزشکی بود که در حال توزیع گوشت‌های غیرقابل مصرف بود و مستقیما سلامت افراد جامعه را در خطر می انداخت.

    وی هشدار داد به محض مشاهده هرگونه تخلف بهداشتی اعم از کشتار غیرمجاز، عرضه فرآورده خام دامی تاریخ منقضی، عدم بسته بندی، عدم گواهی بهداشتی قرنطینه ای مبدا تولید کننده و عرضه خارج از یخچال به شدت برخورد قانونی لازم اعمال و هیچ گونه چشم پوشی و گذشت در عمل غیربهداشتی در مسیر وظایف دامپزشکی وجود ندارد.

    خاتمی تاکید کرد: شبکه دامپزشکی مریوان در راه نیل به اهداف سازمانی با شعار دام سالم، غذای سالم، انسان سالم و در راستای ارتقای سطح کیفیت فرآورده های خام دامی تا به‌ دست مصرف کننده برسد از هیچ کوششی دریغ نخواهد کرد ‌و سلامت شهروندان را سرلوحه حرکت خود قرار داده است.

    وی به شهروندان توصیه کرد گوشت قرمز را صرفا در مراکز عرضه مجاز داخل شهر خرید کرده و در هنگام خرید به مهمور بودن لاشه با مهر نظارت دامپزشکی، وجود لاشه در داخل یخچال و دمای مناسب چهار درجه سانتیگراد و عدم خرید گوشت چرخ کرده آماده، توجه کنند و به هیچ عنوان لاشه بیرون از یخچال را خریداری نکنند.

    رییس شبکه دامپزشکی شهرستان مریوان از عموم مردم خواست در صورت مشاهده هرگونه موارد مشکوک و تخلفات بهداشتی در مراکز تولید، نگهداری، توزیع و عرضه فرآورده های خام دامی با شماره تماس۳۴۵۲۱۴۲۶ تماس گرفته تا در اسرع وقت کارشناسان این شبکه نسبت به بررسی موضوع اقدام کنند.

    در شهرستان مریوان بیش از ۲۶۰ مرکز تولید شامل یک واحد کشتارگاه دام و یک واحد کشتارگاه طیور صنعتی، سه واحد کارخانه خوراک دام و طیور، ۲ واحد مرکز جمع آوری شیرخام، محل نگهداری (سردخانه ۲ هزار و ۵۰۰ تُنی) و مراکز عرضه فرآورده های خام دامی نظیر قصابی، مرغ فروشی، رستوران، کبابی و موارد دیگر فعالیت دارد.

    شهرستان مریوان با جمعیت ۱۵۳ هزار نفری در غرب سنندج مرکز استان کردستان واقع شده است.

    منبع: ایرنا

    اخبار مشابه

    دیدگاهتان را بنویسید

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *