×
×

معاون امور معادن و صنایع معدنی سازمان صنعت، معدن و تجارت چهارمحال و بختیاری
استخراج۵.۲میلیون‌تن مواد‌معدنی در چهارمحال‌وبختیاری

  • کد نوشته: 29987
  • ۱۴۰۰-۰۱-۲۵
  • ۰
  • به گزارش بازار کسب و کار به نقل از ایرنا، مهرداد قاسمی روز چهارشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا تاکید کرد: هم‌اکنون ۱۰۷ معدن دارای پروانه بهره‌برداری در استان فعال و ذخیره قطعی این معادن حدود ۸۹۰ میلیون تُن برآورد شده است.
    استخراج۵.۲میلیون‌تن مواد‌معدنی در چهارمحال‌وبختیاری
  • تبلیغ هدفمند

    معاون امور معادن و صنایع معدنی سازمان صنعت، معدن و تجارت چهارمحال و بختیاری گفت: در سال گذشته پنج میلیون و ۲۰۰ هزار تن انواع مواد معدنی در این استان استخراج شد.

    استخراج۵.۲میلیون‌تن مواد‌معدنی در چهارمحال‌وبختیاری
    استخراج۵.۲میلیون‌تن مواد‌معدنی در چهارمحال‌وبختیاری
    استخراج۵.۲میلیون‌تن مواد‌معدنی در چهارمحال‌وبختیاری

    به گزارش بازار کسب و کار به نقل از ایرنا، مهرداد قاسمی روز چهارشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا تاکید کرد: هم‌اکنون ۱۰۷ معدن دارای پروانه بهره‌برداری در استان فعال و ذخیره قطعی این معادن حدود ۸۹۰ میلیون تُن برآورد شده است.


    وی افزود: هشت نوع ماده معدنی در چهارمحال و بختیاری شامل سنگ تزئینی ساختمان، مواد اولیه سیمان، گچ و شن و ماسه و سیلیس، خاک نسوز و دولومیت وجود دارد.
    قاسمی تصریح کرد: حقوق دولتی معادن در سطح ملی و استانی هفت برابر شده که پس از دریافت آن و واریز به خزانه کل کشور، ۱۵ درصد برای انجام عملیات بهداشتی، درمانی و عمرانی در مناطق مجاوز معادن اختصاص داده و هزینه می‌شود.

    وی یادآور شد: ۱۲ درصد از حقوق دولتی دریافتی از معادن نیز به‌منظور احیای جنگل‌ها و منابع‌طبیعی مجاور معادن اختصاص داده و هزینه خواهد شد.

    قاسمی تصریح کرد: در سال گذشته ۳۸ میلیارد ریال از بهره‌برداران معادن چهارمحال و بختیاری بابت حقوق دولتی مرتبط با برداشت پنج میلیون و ۲۰۰ هزار تن انواع مواد معدنی در استان دریافت شده که نسبت به مدت مشابه در سال ۱۳۹۸ افزون‌بر ۲۵ درصد افزایش داشته است.

    به گزارش ایرنا، براساس بند ۵ ماده ۴۳ قانون برنامه ششم توسعه، در مواردی که به‌علت بهره‌برداری از معادن و فعالیت‌های صنایع معدنی، خسارت‌هایی به اهالی ساکن در منطقه و بخش کشاورزی آن‌ها وارد شود، علاوه بر عوارض آلایندگی، با تصویب شورای معادن استان تا یک درصد فروش آن‌ها، پس از واریز به خزانه معین استان نزد خزانه‌داری کل کشور به جبران خسارت‌های مذکور و در صورت وارد شدن آسیب‌های عمومی، به فعالیت‌های بهداشتی، درمانی و عمرانی مورد نیاز منطقه درگیر، اختصاص می‌یابد.

    ۱۶۴ معدن با ذخایر ۷۹۶ میلیون تن در چهارمحال و بختیاری وجود دارد که برای ۹۲۴ نفر به‌صورت مستقیم و حدود ۲ هزار نفر به‌طور غیرمستقیم اشتغال‌زایی کرده است.

    اخبار مشابه

    دیدگاهتان را بنویسید

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *