رییس مرکز بهداشت غرب اهواز با اشاره به اینکه میزان مطلوبیت آب روستایی در غرب اهواز بین ۵۰ تا ۶۰ درصد است گفت: ۴۰ تا ۵۰ درصد آب روستایی کلر کافی نداشته و کدر است.
۴۰تا۵۰درصد آبروستایی کلرکافینداشته وکدراست
به گزارش بازار کسب و کار به نقل از ایرنا، مهران احمدی بلوطکی روز پنجشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا با بیان اینکه آب روستایی اهواز با مشکل اساسی مواجه است، افزود: ما مرتب این موضوع را به آب و فاضلاب استان اعلام می کنیم و منطقه ملاشیه نیز از این موضوع مستثنی نیست.
وی با بیان اینکه تاسیسات آب روستایی خیلی قدیمی بوده و سالها لایربی نشدهاند افزود: بعضی مواقع دستگاه های کلرزنی در منابع آب روستایی خراب شدهاند که این موضوع باعث بروز مشکل میشود.
رییس مرکز بهداشت غرب اهواز گفت: مراکز بهداشتی ما در روستاها هر هفته آب آشامیدنی را از نظر کلرسنجی و کدورت آب و آلودگی میکروبی نمونه برداری کرده و جواب آن را در اختیار آب و فاضلاب قرار می دهند.
وی افزود: تا این لحظه گزارشی در خصوص اسهال یا اسهال خونی از مرکز بهداشت ملاشیه دریافت نکردیم و در صورت بروز این موضوع اقدامات لازم را انجام می دهیم.
احمدی بلوطکی اظهارداشت: اگر در طول یک روز، ۲ نفر که از یک منبع آب استفاده کردهاند به یک بیماری مشابه مبتلا شوند در واقع با یک طغیان بیماری روده ای ناشی از آب رو به رو هستیم.
وی به آلودگی های میکروبی در منابع آب روستایی اشاره کرد و افزود: آب روستایی در غرب اهواز از گذشته تا به امروز با مشکلات متعدد و آلودگی در زمینه کلرزنی و کدورت مواجه بوده اگرچه میزان آلودگی کمتر از گذشته است که این موارد را بارها به آب و فاضلاب گزارش داده ایم.
رییس مرکز بهداشت غرب اهواز گفت: زمانی اقدامات آب و فاضلاب در تاسیسات منابع آب روستایی موثر است که آب موجود در آن مناطق کدر و آلوده نباشد و میزان کلر آب کافی باشد.
وی ادامه داد: با توجه به اینکه در پیک بهاره بیماری التور (وبا) هستیم امکان شیوع این بیماری بیشتر است لذا رصدها و بازرسی های ما در خصوص آب آشامیدنی تشدید یافته است.
احمدی بلوطکی بیان کرد: در این زمینه مرتب به آب و فاضلاب و شهرداری تذکر می دهیم همچنین میزان نمونه برداری های ما در این پیک، ۲ برابر می شود.
گفتنی است بیش از ۸۰ پایگاه بهداشت شهری و روستایی در غرب اهواز فعالیت می کنند.
دیدگاهتان را بنویسید