×
×

قرارگاه امام حسن (ع) پیگیر رفع تنش آبی در خراسان شمالی باشد

  • کد نوشته: 39554
  • ۱۴۰۲-۰۴-۰۳
  • ۰
  • ایسنا/خراسان شمالی نمایندگان مردم خراسان شمالی در مجلس شورای اسلامی بر ضرورت رفع تنش آبی، توجه به راه و کشاورزی در استان تاکید کردند. به گزارش ایسنا، نمایندگان مردم خراسان شمالی در مجلس شورای اسلامی جمعه ۲ تیر در جلسه ای که با حضور دبیر قرارگاه محرومیت زدایی امام‌ حسن مجتبی (ع) برگزار شد، بر […]

    قرارگاه امام حسن (ع) پیگیر رفع تنش آبی در خراسان شمالی باشد
  • تبلیغ هدفمند

    ایسنا/خراسان شمالی نمایندگان مردم خراسان شمالی در مجلس شورای اسلامی بر ضرورت رفع تنش آبی، توجه به راه و کشاورزی در استان تاکید کردند.

    به گزارش ایسنا، نمایندگان مردم خراسان شمالی در مجلس شورای اسلامی جمعه ۲ تیر در جلسه ای که با حضور دبیر قرارگاه محرومیت زدایی امام‌ حسن مجتبی (ع) برگزار شد، بر توجه این قرارگاه به محرومیت های استان به ویژه در نقاط روستایی تأکید کردند.

    رئیس مجمع نمایندگان خراسان شمالی در مجلس شورای اسلامی، هدف‌گذاری اصلی محرومیت‌زدایی را جمعیت روستایی دانست و گفت: یکی از مهم ترین اقداماتی که قرارگاه امام حسن مجتبی (ع) می تواند در این استان به آن ورود کند، رفع تنش آبی است.

    محمد وحیدی، اظهار کرد: خراسان شمالی بیش از ۵۰ درصد جمعیت روستایی دارد و با این شرایط، نیازمند حمایت خاص از استان هستیم.

    وی با بیان اینکه در حوزه آبخیزداری نیاز است به استان توجه ویژه شود، ادامه داد: جزو ۵ استان کشور هستیم که کمترین بارندگی را نسبت به سنوات گذشته داشتیم.

    نماینده مردم شش شهرستان خراسان شمالی در مجلس شورای اسلامی تصریح کرد: شهرستان‌ محروم راز و جرگلان و شهرستان‌های تازه تأسیس مانه، بام و صفی‌آباد در پروژه‌های محرومیت‌زدایی نیازمند توجه ویژه هستند.

    وحیدی تأکید کرد: در حوزه آب شرب روستایی نیز دارای تنش آبی هستیم که باید با حمایت مناسب، این تنش آبی مدیریت شود.

    وحیدی در پایان تصریح کرد: ورود مناسب به مسکن‌های نیمه تمام و رها شده می‌تواند کمک بسیار خوبی برای خانه‌دار شدن مردم استان باشد.

    سهم کم خراسان شمالی از بودجه

    سید محمد پاکمهر، نماینده مردم بجنورد، راز و جرگلان، مانه و سملقان، گرمه و جاجرم در مجلس شورای اسلامی نیز اظهار کرد: در تمامی شاخص ها این استان محروم است و ۳۶۰ هزار میلیارد تومان در قانون بودجه اعتبار در نظر گرفته شده است که کم‌تر از هفت دهم درصد برای این استان است.

    پاکمهر بیان کرد: باتوجه به جمعیت باید در حوزه عمرانی حداقل یک و نیم درصد اعتبار در نظر گرفته شود.

    نماینده مردم بجنورد، راز و جرگلان، مانه و سملقان، گرمه و جاجرم در مجلس شورای اسلامی تصریح کرد: همچنین در این استان در شاخص فقر رتبه دوم و فلاکت فقر رتبه اول در ۳۱ استان هستیم که نیاز به اعتبار بیشتر است.

    ۵۰ درصد اشتغال استان در حوزه کشاورزی است

    نماینده مردم اسفراین و بام‌وصفی آباد در مجلس شورای اسلامی نیز در ادامه با اشاره به اینکه ۵۰ درصد اشتغال مردم این شهرستان در حوزه کشاورزی است، اظهار کرد: باید به این حوزه با رویکرد محرومیت زدایی، نگاه ویژه و عملیاتی انجام شود.

    امان‌الله حسین‌پور بیان کرد: اکنون ۵۰ روستای شهرستان اسفراین دچار تنش آبی هستند و برخی از آن‌ها هفته ها است که آب ندارند و یا برخی از روستاها بدلیل تامین ۵ کیلومتر لوله از آب محروم بوده که این مشکلات جدی برای مردم این مناطق بوجود آورده است.

    وی افزود: پروژهای نیمه تمامی در حوزه های راه و آب آشامیدنی و بهداشت در دست داریم که نیازمند اعتبار است که با اجرایی شدن مصوبات امیدواریم که مشکلات حل شود.

    توجه به زمان در تامین اعتبارات

    نماینده مردم شیروان در مجلس شورای اسلامی نیز به انعقاد تفاهم نامه اشاره کرد و گفت: در خصوص زمان‌بندی و تامین اعتبار مصوبات مولفه هایی هستند که در روند و پیشرفت محرومیت زدایی کمک شایانی می کند.

    علی جدی تصریح کرد: در حوزه کشاورزی و کانال های آبیاری، زمین های کشاورزی یکی دیگر از مواردی است که باید تامین اعتبار و مورد توجه قرار گیرد.

    خراسان شمالی با جمعیت یک میلیون نفری در شمال شرق کشور واقع است که نیمی از جمعیت آن در روستاها ساکن هستند.

    انتهای پیام

    برچسب ها

    اخبار مشابه

    دیدگاهتان را بنویسید

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *