ایسنا/خراسان شمالی ۳ قلوهای تازه متولد شده بجنوردی زیر چتر حمایتی بنیاد ۱۵ خرداد ستاد اجرایی فرمان حضرت امام (ره) قرار گرفتند.
به گزارش ایسنا، روز گذشته بود که در آستانه عید سعید قربان، فرزندان ۳ قلوی یک خانواده در بجنورد متولد شدند؛ همین موضوع سبب شد تا مسئولان استان از جمله نماینده ولی فقیه در خراسان شمالی و مسئولان بنیاد ۱۵ خرداد ستاد اجرایی فرمان حضرت امام (ره)، علوم پزشکی و… امروز به عیادت از مادر این ۳ قلوها رفته و از این خانواده در راستای قانون جوانی جمعیت حمایت کنند.
مدیرکل ستاد اجرایی فرمان امام (ره) خراسان شمالی در گفت و گو با ایسنا با بیان اینکه بسته حمایتی بنیاد ۱۵ خرداد به خانواده ۳ قلوهای بجنوردی اهدا شد، گفت: این بسته حمایتی حدود ۳۰ میلیون تومان ارزش دارد.
شکیبائی ادامه داد: ۳ بسته لوازم مورد نیاز نوزاد با نام لبخند مادری، تامین پوشک سه قلوها برای مدت زمان ۶ ماه و ۳ کارت هدیه یک میلیون تومانی در مجموع به ارزش ۳۳ میلیون تومان، تقدیم این خانواده شد.
وی افزود: این بسته به منظور حمایت از خانواده با توجه به هزینه سنگین نگهداری از ۳ فرزند به این خانواده اهدا شده است.
به گزارش ایسنا، قانون حمایت از خانواده و جوانی جمعیت بر اساس اصل هشتاد و پنجم قانون اساسی، در یک کمیسیون مشترک بررسی شد و پس از موافقت مجلس با اجرای آزمایشی آن به مدت ۷ سال، در دهم آبان ۱۴۰۰ به تأیید شورای نگهبان رسید. بر اساس ماده نخستین قانون، ستاد ملی جمعیت به ریاست رئیس جمهور تشکیل می شود که در مجموع ۲۴ عضو دارد.
حمایت از جوانان در آستانه ازدواج یا زوجین جوان، زوجین نابارور و پیشگیری از ناباروری، حمایت از مادران برای دوران بارداری و زایمان و شیردهی، حمایت از خانوادههای دارای سه فرزند و بیشتر، حمایتهای مالی برای تولد چندقلوها و به طور کلی ارائه تسهیلات اقتصادی و اجتماعی به خانوادهها مهمترین مولفههایی است که این قانون ۷۳ مادهای دنبال میکند.
همچنین پرداخت وام ازدواج، ارائه تسهیلات قرضالحسنه برای تولد فرزند اول تا پنجم و بالاتر، فروش بدون نوبت و بدون قرعهکشی خودروی ایرانی به قیمت کارخانه پس از تولد فرزند دوم به بعد و از زمان ابلاغ این قانون برای مادران، کاهش سن بازنشستگی مادر به مدت یک سال به ازای تولد هر فرزند و از زمان لازمالاجرا شدن این قانون، اختصاص یک سوم ظرفیت تبلیغات محیطی به موضوع فرزندآوری، حذف محتوای آموزشی مخالف فرزندآوری، قانونی کردن آموزش های اخلاقی، حقوقی و روانشناختی و سلامت باروری حین ازدواج، افزایش ۲ درصدی امتیاز در جذب و استخدام به ازای تاهل و نیز هر فرزند، تحت پوشش بیمه قرار گرفتن تمامی زوجین نابارور و تحت پوشش بیمه قراردادن کلیه مادران فاقد بیمه در دوران بارداری و شیردهی و نیز کودکان تا پایان پنج سالگی بر اساس آزمون «وسع» از جمله حمایتهای مد نظر این قانون به منظور «جوانی جمعیت» است.
انتهای پیام
دیدگاهتان را بنویسید