ایسنا/خراسان شمالی مدیرکل کمیته امداد امام خمینی (ره) خراسان شمالی از برپایی ۱۹۰ پایگاه جمع آوری نذورات قربانی همزمان با عید قربان در سطح خراسان شمالی خبر داد و گفت: پیش بینی می شود از محل کمک های خیران استان در عید سعید قربان، ۵ میلیارد تومان جمع آوری شود.
مجید الهی راد در گفت و گو با ایسنا، با بیان اینکه نیکوکاران همزمان با عید سعید قربان میتوانند در حد توان مالی خود با اهدای نذر قربانی یا کمک نقدی برای حمایت از مددجویان اقدام کنند، اظهار کرد: درحالحاضر بیش از ۵۳ هزار خانوار، تحت پوشش این نهاد هستند و با توجه به شرایط اقتصادی خانواده های تحت پوشش، این ایام فرصت خوبی برای مساعدت خیران در تأمین گوشت قرمز و مایحتاج خانوادههای نیازمند فراهم کرده است.
وی با اشاره به برپایی ۱۹۰ پایگاه جمع آوری نذورات قربانی همزمان با عید قربان در سطح استان، افزود: امسال نیز همچون سنوات گذشته ۱۲ دفتر کمیته امداد در شهرستان ها و ۱۷۸ مرکز نیکوکاری آماده جمع آوری نذورات و قربانی های هم استانی های عزیز برای کمک به نیازمندان خواهد بود.
مدیرکل کمیته امداد امام خمینی (ره) خراسان شمالی تصریح کرد: نیکوکاران میتوانند در حد توان مالی با اهدای کمک نقدی یا در صورت تمایل اهدای بخشی از قربانی خود، در راستای کمک به مددجویان این نهاد اقدام کنند.
وی ادامه داد: افزون بر جمعآوری نذورات غیرنقدی افراد شامل گوسفند زنده و گوشت گرم، نذورات نقدی خیران و نیکوکاران استان از طریق شمارهگیری کد دستوری #۰۵۸*۸۸۷۷* یا واریز به شماره کارت ۶۰۳۷۹۹۷۹۵۰۰۳۰۶۱۰ به دست نیازمندان خواهد رسید.
الهی راد با بیان اینکه سال گذشته نیکوکاران استان در عید قربان ۳ میلیارد ۸۹۰ میلیون تومان به نیازمندان کمک کردند، اظهار کرد: تعداد یک هزار و ۱۴۰ راس دام سبک و سنگین، ۲۴۷ راس دام توسط دفاتر امداد و ۴۲۱ کیلو گوشت قربانی نیز توسط مردم و خیرین به کمیته امداد تحویل و بین نیازمندان توزیع شد.
این مقام مسئول اظهار امیدواری کرد: پیش بینی ما این است که در عید قربان امسال به همت خیرین و نیکوکاران استان بیش از ۵ میلیارد تومان کمک برای نیازمندان جمع آوری شود.
فعالیت ۱۶ مرکز عرضه دام در خراسان شمالی برای روز عید قربان
معاون اداره نظارت اداره کل دامپزشکی خراسان شمالی نیز در گفت و گو با ایسنا از فعالیت ۱۶ مرکز عرضه دام در این استان برای روز عید قربان خبر داد.
دکتر ابراهیم تقوایی، اظهار کرد: از این تعداد مرکز عرضه دام، ۸ مرکز ثابت و ۸ مرکز نیز سیار خواهند بود.
وی تاکید کرد: در این مراکز دامپزشکان حضور خواهند داشت و سلامت دام را تایید خواهند کرد، بنابراین از مردم نیز درخواست می شود دام قربانی مورد نیاز را از این میادین خریداری کنند.
دکتر تقوایی همچنین از فعالیت ۶۷ اکیپ دامپزشکی در این استان در روز عید قربان خبر داد و ادامه داد: این اکیپ ها شامل ۲۸ اکیپ ثابت و ۳۹ اکیپ سیار است؛ در این اکیپ ها، دامپزشک و کارشناسان دامپزشکی برای خدمات دهی به مردم حضور دارند.
تقوایی با تاکید بر اینکه مردم دام های نذری خود را در کشتارگاه ها کشتار کنند، ادامه داد: از مردم درخواست می شود تا از کشتار دام در معابر عمومی خودداری کنند.
وی بیان کرد: در واقع کشتار دام در معابر، بهداشت عمومی را به مخاطره می اندازد و موجب شیوع بیماری های مشترک میان دام و انسان و همچنین بیماری های عفونی می شود.
این مقام مسئول خاطرنشان کرد: عدم جمع آوری امحا و احشای دام از سطل های زباله جانمایی شده در کوچه و خیابان ها سبب جمع شدن حیواناتی همچون سگ و گربه می شود.
انتهای پیام
دیدگاهتان را بنویسید