×
×

هشدارهای سایبری برای کودکان و والدین

  • کد نوشته: 44076
  • ۱۴۰۲-۰۶-۱۱
  • ۰
  • رئیس پلیس فتا استان سیستان و بلوچستان گفت:بهره‌کشی و سوء‌استفاده از کودکان و نوجوانان، به یکی از زمینه‌های مهم جرایم سایبری تبدیل شده است و کودکان در معرض این تهدید قرار دارند. پایگاه اطلاع رسانی پلیس فتا ؛ سرهنگ حسن کیخا، در تشریح این موضوع اظهار داشت:زورگویی سایبری یا اینترنتی (که در بعضی موارد حاد […]

    هشدارهای سایبری برای کودکان و والدین
  • تبلیغ هدفمند

    رئیس پلیس فتا استان سیستان و بلوچستان گفت:بهره‌کشی و سوء‌استفاده از کودکان و نوجوانان، به یکی از زمینه‌های مهم جرایم سایبری تبدیل شده است و کودکان در معرض این تهدید قرار دارند.

    پایگاه اطلاع رسانی پلیس فتا ؛ سرهنگ حسن کیخا، در تشریح این موضوع اظهار داشت:زورگویی سایبری یا اینترنتی (که در بعضی موارد حاد حتی منجر به خودکشی شده است)، دوری از اجتماع و میل به گوشه‌گیری و کم‌تحرکی یا بی‌تحرکی همگی از زیان‌های چشمگیر فضای مجازی به‌ویژه برای کودکان را در پی داشته است.

    این مقام انتظامی افزود:کودکان و نوجوانان آسیب پذیرترین قشر کاربران اینترنت هستند؛ اغلب آنها بی تجربه، کنجکاو، احساساتی و از همه مهمتر “تنها” هستند و درست به همین دلیل هدف خوبی برای مجرمان و تبهکاران اینترنتی محسوب می شوند.

    رئیس پلیس فتا استان سیستان و بلوچستان به خانواده ها در خصوص جلوگیری از سوء استفاده ودیگر خطرات فضای سایبری هشدار داد و تصریح کرد: از آنجایی که کودکان موجوداتی پاک هستند گمان می برند افرادی که با آنها در صفحات مجازی ملاقات می کنند همان افرادی هستند که در چت ها وانمود می کنند.

    وی ادامه داد : چت روم ها وجمع های گفتگو می توانند جاهای خطرناکی باشند علاوه بر این که تحقیقات نشان می دهند که آنها عرصه های شکار توسط متجاوزان کودکان و افراد صدمه زننده به آنها است. در موارد افراطی، کودکان توسط  افرادی که آنها را دعوت به ملاقات در خفا می کنند اغفال می شوند؛ برای کودکان برقراری ارتباط با دوستان مدرسه خود در فضای مجازی خوب و نوعی سرگرمی است اما به آنها خطرات بالقوه دوست شدن با غریبه ها در دنیای مجازی را هشدار دهید.

    سرهنگ کیخا اظهار کرد:مجرمان سایبری با داشتن شماره کودکان درصدد اغفال آنها برآمده و کودکان را طعمه اهداف شوم خود می کنند.

    این مقام مسئول از خانواده ها خواست : زمان استفاده از اینترنت را محدود کنید ،به نوجوان بیاموزید هر چیزی که در اینترنت می بیند یا می خواند حتماً و لزوما درست و واقعی نیست، روی سایت هایی که مراجعه می کند حتماً نظارت داشته باشید، با اطلاعات و تکنولوژی های جدید آشنا شوید. به فرزند خود بیاموزید که ارتباط برقرار کردن در اتاق گفتگو درست مانند صحبت کردن با یک غریبه است و باید همان احتیاط هایی که در این زمینه به کار می رود باز هم رعایت شود،

    وی بیان دغاشت : به فرزندان خود بگویید که هیچگاه نباید اطلاعات شخصی و خانوادگی را در اینترنت در اختیار دیگران قرار دهد، به بچه ها آموزش دهید که همان قوانینی که در ارتباطات واقعی رعایت می‌کنیم مانند فحش ندادن، استفاده نکردن از کلمات رکیک و طنزها و مطالب مبتذل و… باید در اینترنت نیز به کار گرفته شود.
     
    این مقام سایبری نظارت بر فعالیت های کودکان با تلفن همراه را از سوی خانواده ها ضروری دانست و گفت: نظارت والدین بر تلفن همراه کودکان می تواند به طور نامحسوس با نصب نرم افزارهای کنترلی، بر روی گوشی تلفن همراه یا کامپیوتر شخصی کودک علاوه بر نظارت بر فعالیت وی، می توان محدودیت‌های را نیز در میزان ساعات استفاده از بازی‌های رایانه‌ای تعیین کرد که از اعتیاد کودک به بازی و سایر آسیب ‌های احتمالی پیشگیری خواهد کرد.
    رئیس پلیس فتا استان سیستان و بلوچستان گفت: خانواده ها می‌توانند در صورت مواجهه با هرگونه موارد مشکوک آن را از طریق سایت پلیس فتا به آدرس www.cyberpolice.ir بخش گزارش‌های مردمی و یا با شماره ۰۹۶۳۸۰ با ما در میان بگذارند.

    برچسب ها

    اخبار مشابه

    دیدگاهتان را بنویسید

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *