×
×

کودکان سایبری مسافرانی تنها در فضای مجازی

  • کد نوشته: 44996
  • ۱۴۰۲-۰۷-۰۶
  • ۰
  • رئیس پلیس فتا استان سیستان و بلوچستان گفت: این روز‌ها شبکه های اجتماعی مکانی مناسب برای افتادن فرزندان دردام شکارچیانی است که به دنبال سوءاستفاده از کودکان و نوجوانان هستند.  پایگاه اطلاع رسانی پلیس فتا”سرهنگ حسن کیخا” رئیس پلیس فتا استان سیستان و بلوچستان درتشریح این موضوع اظهار داشت: برخی از کاربران پروفایل های جعلی […]

    کودکان سایبری مسافرانی تنها در فضای مجازی
  • تبلیغ هدفمند

    رئیس پلیس فتا استان سیستان و بلوچستان گفت: این روز‌ها شبکه های اجتماعی مکانی مناسب برای افتادن فرزندان دردام شکارچیانی است که به دنبال سوءاستفاده از کودکان و نوجوانان هستند. 

    پایگاه اطلاع رسانی پلیس فتا”سرهنگ حسن کیخا” رئیس پلیس فتا استان سیستان و بلوچستان درتشریح این موضوع اظهار داشت: برخی از کاربران پروفایل های جعلی می سازند و به این ترتیت فرزندان در معرض خطر ارتباط با افرادی قرار می گیرند که ناشناس هستند و ممکن است به آنها صدمه یا از آنها سوءاستفاده کنند.

    وی افزود : کانال ها و گروه های موجود در شبکه های اجتماعی می توانند مکان های خطرناکی باشند علاوه بر این ، تحقیقات نشان می دهد که این مکان ها عرصه شکار به  کودکان و افراد صدمه زننده به آنها است. در موارد افراطی، کودکان توسط  افرادی که آنها را دعوت به ملاقات در خفا می کنند اغفال می شوند؛ برای کودکان برقراری ارتباط با دوستان مدرسه خود در فضای مجازی خوب و نوعی سرگرمی است اما به آنها خطرات بالقوه دوست شدن با غریبه ها در دنیای مجازی را هشدار دهید.

    این مقام انتظامی بیان داشت: والدین در پیشگیری از بسیاری از آسیب های اجتماعی نقش تعیین کننده ای دارند و لازمه این امر گذاشتن وقت کافی برای فرزندان است، در این زمینه کودکانی که دارای والدین شاغل هستند، بسیار آسیب پذیرترند چرا که در بسیاری از ساعات روز والدین در خانه نیستند و وقتی هم که هستند، خسته بوده و توان همراهی کردن با فرزند خود در این فضا را ندارند.

    سرهنگ کیخا ادامه داد: همان‌طور که اعتقاد داریم باید در فضای واقعی از فرزندانمان در برابر افراد غریبه مراقبت کرده و به آنها گوشزد کنیم که با افراد غریبه صحبت نکرده و حتی درب منزل را به روی افراد غریبه باز نکنند، فضای مجازی هم ادامه همین فضای واقعی است همچنین والدین با تفاهم فرزندان، قانونی را در خانه تصویب کنند که طبق آن، بازه زمانی استفاده از اینترنت پس از انجام تکالیف مشخص باشد.اگر قوانین جلوگیری از اعتیاد به اینترنت در کودکان توسط والدین جدی گرفته شود، احتمال نقض آن توسط کودکان به حداقل می‌رسد.

    رئیس پلیس فتا استان سیستان و بلوچستان به خانواده ها در خصوص جلوگیری از سوء استفاده ودیگر خطرات فضای سایبری هشدار داد و تصریح کرد: از آنجایی که کودکان موجوداتی پاک هستند گمان می برند افرادی که با آنها در صفحات مجازی ملاقات می کنند همان افرادی هستند که در گفتگوها وانمود می کنند. خانواده باید به آنها خطرات بالقوه دوست شدن با غریبه ها در دنیای مجازی را هشدار دهند و برای استفاده گوشی و تبلت به منظور فعالیت در فضای مجازی محدودیت زمانی در نظر بگیرند و سعی کنند هنگام استفاده از دستگاه های هوشمند توسط کودکان و نوجوانان در کنار آنها حضور داشته باشند.

    این مقام سایبری خاطرنشان کرد: پلیس فتا با تمام توان آماده برخورد با جرایم سایبری است و شهروندان می‌توانند از طریق سایت پلیس فتا به آدرس www.cyberpolice.ir  و یا شماره گیری ۰۹۶۳۸۰ با کارشناسان پلیس فتا به صورت ۲۴ ساعته مشاوره دریافت کرده در ارتباط باشند.

    برچسب ها

    اخبار مشابه

    دیدگاهتان را بنویسید

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *