×
×

لزوم مراقبت والدین از کودکان در برابر ۷ خطر اصلی بازی‌های آنلاین

  • کد نوشته: 46322
  • ۱۴۰۲-۰۷-۲۳
  • ۰
  • رئیس پلیس فتا استان خراسان جنوبی در خصوص خطرات اصلی بازی‌های آنلاین شامل قلدری سایبری، مشکلات حریم‌خصوصی، اطلاعات شخصی در مورد کنسول‌ها، رایانه‌ها و دستگاه‌ها، نگرانی وب‌کم، شکارچیان آنلاین، هزینه‌های پنهان و بد‌افزار‌ها به والدین هشدار داد. پایگاه اطلاع‌رسانی پلیس فتا:سرهنگ الوانی رئیس پلیس فتا استان خراسان جنوبی در این‌خصوص اعلام‌داشت: علاوه‌بر این‌که بازی‌های آنلاین […]

    لزوم مراقبت والدین از کودکان در برابر ۷ خطر اصلی بازی‌های آنلاین
  • تبلیغ هدفمند

    رئیس پلیس فتا استان خراسان جنوبی در خصوص خطرات اصلی بازی‌های آنلاین شامل قلدری سایبری، مشکلات حریم‌خصوصی، اطلاعات شخصی در مورد کنسول‌ها، رایانه‌ها و دستگاه‌ها، نگرانی وب‌کم، شکارچیان آنلاین، هزینه‌های پنهان و بد‌افزار‌ها به والدین هشدار داد.

    پایگاه اطلاع‌رسانی پلیس فتا:سرهنگ الوانی رئیس پلیس فتا استان خراسان جنوبی در این‌خصوص اعلام‌داشت: علاوه‌بر این‌که بازی‌های آنلاین می‌تواند تعامل اجتماعی با کیفیت را برای فرزندان ارائه دهد، اما می‌تواند جنبه‌های تاریک‌تری نیز داشته باشد که شامل قلدری سایبری، مشکلات حریم‌خصوصی، اطلاعات شخصی در مورد کنسول‌ها، رایانه‌ها و دستگاه‌ها، نگرانی وب‌کم، شکارچیان آنلاین، هزینه‌های پنهان و بد‌افزار‌ها می‌شود.

    این مقام سایبری افزود: مهم‌ترین کاری که والدین می‌توانند انجام دهند، این است که در سنین نوجوانی درباره استفاده ایمن آنلاین با فرزندان‌شان گفتگو کنند و با بزرگ‌تر‌شدن فرزندان بر‌روی فعالیت آنان در فضای مجازی تمرکز  بیشتری داشته باشند،چرا‌که هنگامی که فرزندان خطرات و اهمیت امنیت در فضای مجازی را درک کنند، احتمال بیشتری وجود دارد که در هنگام برخورد با پرچم قرمز، زنگ هشدار یا چیز‌های کوچکتری که آن‌ها را در فضای مجازی نگران می‌کند ،با والدین خودشان در این‌خصوص مشورت کرده و آسیب کمتری ببینند.

    سرهنگ الوانی افزود: بازی‌های آنلاین کاملا سرگرم‌کننده نیستند ،بلکه خطرات جدی کودکان و نوجوانان را در این‌ خصوص تهدید می‌کند ،لذا فقط گفت‌و‌گو با فرزندان در سنین پایین ، می‌تواند آن‌ها را در برابر این تهدید‌ها بیمه کند،  لذا والدین می‌بایست به‌دنبال علائم هشدار‌دهنده باشند و خطرات آن را درک کرده و به عادات بازی آنلاین فرزندان‌شان علاقه جدی نشان دهند.

    این مقام انتظامی ادامه داد: والدین می‌بایست بر روی توانمند‌سازی کودکان و نوجوانان خودشان تمرکز کنند، نه اینکه در استفاده از اینترنت آن‌ها را بترسانید و اطمینان حاصل کنند که فرزند‌شان می‌داند چه کار‌های آنلاینی ایمن است و چه کار‌هایی از امنیت لازم برخوردار نیست و فرزند نمی‌تواند آن‌ها را انجام دهد.

    سرهنگ الوانی با بیان اینکه مجرمان سایبری با آگاهی از این که بسیاری از کودکان و نوجوانان؛ خطرات ،تهدیدات و آسیب‌هایی که از طرف تبهکاران سایبری برای آنان در فضای مجازی ایجاد می‌شود ،را از روی ترس از والدین‌شان پنهان می‌کنند ،افزود؛این موضوع سبب می‌شود تا مجرمین سایبری با خیال راحت‌تری به آزار و اذیت کودکان و نوجوانان در فضای مجازی پرداخته و برای آنان گرفتاری‌های متعددی را ایجاد کنند.

    وی افزود:لذا والدین می‌بایست در فرزندان‌شان اعتماد ایجاد کرده و به کودکان و نوجوانان‌شان اجازه دهند تا در مورد هر‌گونه سوال یا نگرانی که در فضای مجازی برای آنان ایجاد می‌شود ، با والدین خودشان تماس بگیرند و با تشویق کودکان و نوجوانان ،محیطی قابل اعتماد برای آنان ایجاد کنند.

    این مقام مسئول از شهروندان خواست :هشدار‌های پلیس فتا را جدی گرفته و در صورت اطلاع از هر‌گونه فعالیت مجرمانه در فضای ‌مجازی یا پیام‌رسان‌های موبایلی مراتب را از طریق نشانی سایت پلیس‌ فتا به آدرس الکترونیکی www.cyberpolice.gov.ir  بخش ارتباطات مردمی گزارش نمایند .

    رئیس پلیس فتا استان خراسان جنوبی بیان داشت: شماره تماس ۰۹۶۳۸۰ مربوط به مرکز فوریت‌های سایبری پلیس فتا به صورت شبانه‌روزی آماده پاسخگویی به سوالات شهروندان در سراسر کشور می‌باشد.

    برچسب ها

    اخبار مشابه

    دیدگاهتان را بنویسید

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *