×
×

پیامک سهام عدالت دامی برای سوء‌استفاده از شهروندان

  • کد نوشته: 46328
  • ۱۴۰۲-۰۷-۲۳
  • ۰
  • رئیس پلیس فتا ویژه شرق استان تهران از کلاهبرداری با ترفند واریز سود سهام عدالت خبر داد. پایگاه اطلاع رسانی پلیس فتا سرهنگ دوم حمیدرضا سلطان آبادی رئیس پلیس فتا ویژه شرق استان تهران درتشریح این خبر بیان کرد: در پی مراجعه فردی با طرح شکایت مبنی بر برداشت غیرمجاز از حساب بانکی ، موضوع […]

    پیامک سهام عدالت دامی برای سوء‌استفاده از شهروندان
  • تبلیغ هدفمند

    رئیس پلیس فتا ویژه شرق استان تهران از کلاهبرداری با ترفند واریز سود سهام عدالت خبر داد.

    پایگاه اطلاع رسانی پلیس فتا سرهنگ دوم حمیدرضا سلطان آبادی رئیس پلیس فتا ویژه شرق استان تهران درتشریح این خبر بیان کرد: در پی مراجعه فردی با طرح شکایت مبنی بر برداشت غیرمجاز از حساب بانکی ، موضوع در دستور کار کارشناسان این پلیس قرار گرفت.

    این مقام مسئول توضیح داد: ارسال پیامک‌های جعلی یکی از شیوه‌های رایج کلاهبرداری سایبری است که در این پرونده پیامکی با عنوان دریافت سود سهام عدالت برای شاکی ارسال شده که پس از کلیک بر لینک موجود در پیامک، موجودی حساب وی به صورت کامل برداشت شده است.

    وی بیان داشت: طی بررسی‌های صورت گرفته توسط کارشناسان پلیس فتا موفق به ردگیری به موقع مبلغ برداشتی شده و پس از هماهنگی قضایی وجه مورد نظر را به حساب شاکی عودت نمودند.

    سرهنگ سلطان آبادی بیان کرد: پس از کلیک بر روی لینک‌های موجود در پیامک‌های جعلی، بدافزاری با نام سهام عدالت یا هر عنوان دیگری که موضوع پیامک می‌باشد در دستگاه قربانی اجرا می‌شود که طی آن اطلاعات دستگاه کاربر به سرور مهاجم ارسال و مجرمین با ایجاد دسترسی به پیامک‌های دریافتی و همچنین دسترسی به تمام مخاطبین اعمال مجرمانه خود را دنبال کرده و از این طریق می‌تواند علاوه بر دسترسی به رمزهای پویا به منظور خالی کردن حساب بانکی، پیامک جعلی را به تمامی مخاطبان قربانی ارسال کند.

    این مقام انتظامی افزود: مجرمان سایبری با ارسال پیامک‌هایی تحت عنوان سهام من و سهام عدالت یا ابلاغیه الکترونیکی قضایی یا ثنا و… با سرقت اطلاعات حساب‌های بانکی شهروندان اقدام به برداشت از حساب و یا سوء استفاده از حساب های بانکی افراد می‌کنند.

    سرهنگ سلطان آبادی از هموطنان خواست: هنگام دریافت پیامک به سر شماره ارسال کننده پیام دقت کنید، اگر پیامک از شماره شخصی و حاوی لینک بود، پیامک جعلی و کلاهبرداری است و به هیچ وجه روی لینک موجود کلیک نکنید و همیشه به خاطر داشته باشید که پیامک های معتبر با سرشماره مخصوص ارسال می شوند.

    رئیس پلیس فتا ویژه شرق استان تهران به عموم مردم توصیه کرد: هشدار‌های پلیس فتا را جدی بگیرند و در صورت اطلاع از هر نوع فعالیت مجرمانه در فضای ‌مجازی موضوع را از طریق نشانی سایت پلیس‌ فتا به آدرس الکترونیکیhttps:‎//csirc.cyberpolice.gov.ir/admin بخش گزارش های مردمی و یا با شماره ۰۹۶۳۸۰ مربوط به مرکز فوریت های سایبری پلیس فتا گزارش کنند.

    برچسب ها

    اخبار مشابه

    دیدگاهتان را بنویسید

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *