×
×
  • پیشرفت‌های صنعتی و زیرساختی در گلستان

  • 8 تصویر | حمیدرضا غلامی
  • ۱۴۰۳-۱۰-۲۷
  • دیدگاه‌ها برای پیشرفت‌های صنعتی و زیرساختی در گلستان بسته هستند
  • استاندار گلستان به همراه معاون هماهنگی امور عمرانی، سرپرست اداره کل بازرسی و حقوقی و مدیرعامل شرکت شهرک‌های صنعتی گلستان، از واحد صنعتی آدلی که به تولید خوراک و مکمل‌های تخصصی مشغول است، و همچنین واحد صنعتی لعل سقف هیرکان که سقف‌های کشسان برند لابل را تولید می‌کند، بازدید کردند.

    به گزارش بازار کسب و کار | در این بازدید، زیرساخت‌ها و پروژه‌های اجرا شده در این شهرک صنعتی هزار هکتاری نیز مورد بررسی قرار گرفت و دستورات لازم برای حل مشکلات موجود به منظور ارتقاء کیفیت و ارائه خدمات بهتر به صنعتگران و متقاضیان صنعتی صادر شد.

    در این دیدار، مهندس شهمرادی، مدیرعامل شرکت شهرک‌های صنعتی گلستان، گزارشی جامع از وضعیت عمومی شهرک، زیرساخت‌های موجود، تعداد قراردادهای صنعتی، میزان اشتغال و سرمایه‌گذاری انجام شده و همچنین واحدهای بهره‌بردار ارائه دادند.

    استاندار گلستان همچنین در این بازدید، دستورات لازم برای رفع مشکلات پل راه‌آهن ورودی شهرک صنعتی و پیگیری خط انتقال برق نیروگاه علی‌آباد به پست برق در حال ساخت شهرک صنعتی اترک را صادر کردند.

    دیدگاه‌ها بسته شده‌اند.