×
×

رییس اداره آموزش و پرورش علی‌آبادکتول
ترک تحصیل۳۰۸دانش‌آموزعلی‌آبادکتول

  • کد نوشته: 16544
  • ۱۳۹۹-۰۹-۱۷
  • ۰
  • به گزارش بازار کسب کار آنلاین به نقل از روابط عمومی آموزش و پرورش گلستان، سیدعبدالله سیدکتولی در جلسه شورای آموزش و پرورش این شهرستان اظهار داشت: شیوع کرونا مهمترین دلیل منع خانواده ها از حضور دانش آموزان در مدارس است که بخش عمده آنان در روستاها سکونت داشته و هیچ دسترسی به امکانات آموزش مجازی ندارند.
    ترک تحصیل۳۰۸دانش‌آموزعلی‌آبادکتول
  • تبلیغ هدفمند

    رییس اداره آموزش و پرورش علی‌آبادکتول در استان گلستان گفت که از مجموع ۲۹ هزار دانش‌آموز این شهرستان ۳۰۸ نفر با وجود نام‌نویسی برای سال تحصیلی جدید به مدارس مراجعه نکرده و در آستانه ترک تحصیل قرار دارند.

    ترک تحصیل۳۰۸دانش‌آموزعلی‌آبادکتول

    به گزارش بازار کسب کار آنلاین به نقل از روابط عمومی آموزش و پرورش گلستان، سیدعبدالله سیدکتولی در جلسه شورای آموزش و پرورش این شهرستان اظهار داشت: شیوع کرونا مهمترین دلیل منع خانواده ها از حضور دانش آموزان در مدارس است که بخش عمده آنان در روستاها سکونت داشته و هیچ دسترسی به امکانات آموزش مجازی ندارند.

    وی بیان کرد: علاوه بر این حدود پنج هزار و ۵۰۰ دانش‌آموز علی آباد گوشی هوشمند نداشته و تعدادی هم از امکان دسترسی به شیوه‌های آموزشی مختلف در ایام کرونا برخوردار نیستند.

    رییس اداره آموزش و پرورش علی‌آباد کتول افزود: تلاش می کنیم با استفاده از ظرفیت بسیج محلات و خیران، امکانات برگزاری کلاس های مجازی مانند گوشی هوشمند و تبلت را تهیه و در اختیار دانش آموزان نیازمند قرار دهیم .

    مدیرکل آموزش و پرورش گلستان هم در این جلسه گفت: بیش از ۷۰ درصد دانش‌آموزان استان در شبکه شاد حضور دارند که سهم دانش‌آموزان شهرستان علی‌آباد کتول از این شبکه حدود ۷۵ درصد است.

    احسان گوهری‌راد بیان داشت: آموزش دیگر دانش آموزان فاقد گوشی هوشمند از طریق جزوه های ارسالی مدارس و یا برنامه های درسی صدا و سیما دنبال می شود.

    هم اکنون ۳۰ هزار و ۳۸۸ دانش آموز مقطع ابتدایی گلستان به صورت حضوری، ۱۳ هزار و ۹۸۷ نفر از طریق شبکه شاد و هزار و ۴۰۶ نفر از طرق تلویزیون و رادیو آموزش‌های درسی را فرا می‌گیرند.

    اخبار مشابه

    دیدگاهتان را بنویسید

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *