سارق سابقه دار در آستانه اشرفیه دستگیری شد
سارق سابقه دار در آستانه اشرفیه دستگیری شد
فرماندهی نیروی انتظامی آستانه اشرفیه گفت: با تلاش ماموران انتظامی این شهرستان یک سارق سابقه دار در کمتر از ۲۴ ساعت شناسایی و دستگیر شد.

فرماندهی نیروی انتظامی آستانه اشرفیه گفت: با تلاش ماموران انتظامی این شهرستان یک سارق سابقه دار در کمتر از ۲۴ ساعت شناسایی و دستگیر شد.

سرهنگ حمید محمدی نسب با اشاره به اینکه این سارق دارای ۲۱ مورد سابقه سرقت است افزود: این سارق ۲۷ ساله در آخرین سرقت خود طی چند روز گذشته  تعدادی گوشی تلفن همراه به ارزش بیش از ۴۰۰ میلیون ریال و ۶ دوربین مداربسته را از ۴ واحد صنفی به سرقت برده بود که با تلاش ماموران انتظامی منطقه روز گذشته شناسایی و دستگیر شد.

وی در ادامه یادآور شد: همچنین ماموران انتظامی این منطقه ، یک توزیع کننده مواد مخدر را در منطقه دستک بخش بندرکیاشهر شناسایی و دستگیر کرده اند.

به گفته سرهنگ محمدی نسب ، از این متهم ۲۷ ساله که اهل خرم آباد است، ۴ کیلو و ۲۸۰ گرم مواد مخدر ( تریاک) کشف و ضبط شد.

وی با بیان اینکه متهمان با تشکیل پرونده به مراجع قضایی معرفی شده اند اظهار داشت: افزایش ارتقاء امنیت اجتماعی و جلب رضایت مردم از اهداف مهم نیروی انتظامی است و در این راه ماموران  انتظامی منطقه از هیچ کوششی دریغ نخواهند کرد.

شهرستان آستانه اشرفیه در شرق استان گیلان ،  با داشتن دو بخش مرکزی و بندرکیاشهر دارای ۱۰۵ روستا و حدود ۱۰۸ هزار نفر جمعیت است.

  • منبع خبر : ایرنا