×
×
تبلیغ هدفمند

یک واحدصنفی عرضه موادمحترقه پلمب شد

  • کد نوشته: 27276
  • ۲۶ اسفند ۱۳۹۹
  • ۰
وی افزود: در این راستا و با اشراف اطلاعاتی ماموران، 9 واحد صنفی متخلف شناسایی و پس از هماهنگی با مرجع قضائی از آنان بازدید بعمل آمد که یک واحد صنفی پلمب و 8 واحد دیگر نیز اخطار پلمب دریافت کردند.

ب ه گزارش بازار کسب کار آنلاینسرهنگ “رضا محمودی” در گفت و گو با خبرنگار پایگاه خبری پلیس، اظهار داشت: با توجه به در پیش بودن شب چهارشنبه آخر سال، ماموران پلیس امنیت عمومی طرح برخورد با فروشندگان مواد محترقه و بازدید از صنوف را در دستور کار خود قرار دادند.

یک واحدصنفی عرضه موادمحترقه پلمب شد

وی افزود: در این راستا و با اشراف اطلاعاتی ماموران، ۹ واحد صنفی متخلف شناسایی و پس از هماهنگی با مرجع قضائی از آنان بازدید بعمل آمد که یک واحد صنفی پلمب و ۸ واحد دیگر نیز اخطار پلمب دریافت کردند.


رئیس پلیس امنیت عمومی استان خاطرنشان کرد: در این عملیات، ۷ هزار و ۸۶۱ عدد انواع مواد محترقه کشف شد.

اخبار مشابه


Deprecated: پروندهٔ پوسته بدون comments.php از نگارش 3.0.0 که جایگزینی در دسترس نداردمنسوخ شده است. لطفاً یک قالب comments.php در پوستهٔ خود قرار دهید. in /home/bazarkasbkar/domains/bazarkasbkaronline.ir/public_html/wp-includes/functions.php on line 6260

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *