×
×

دستگیری سه قاچاقچی مواد مخدر با همکاری پلیس سیستان و بلوچستان

  • کد نوشته: 41770
  • ۱۴۰۲-۰۵-۰۲
  • ۰
  • ایسنا/خراسان شمالی فرمانده انتظامی خراسان شمالی از کشف ۱۷۳ کیلو و ۲۰۰ گرم ماده مخدر از نوع تریاک توسط ماموران پلیس مبارزه با مواد مخدر خراسان شمالی با همکاری پلیس سیستان و بلوچستان خبر داد. به گزارش ایسنا، به نقل از روابط عمومی نیروی انتظامی خراسان شمالی، سردار سعید مطهری زاده اظهار کرد: طی اقدامات […]

    دستگیری سه قاچاقچی مواد مخدر با همکاری پلیس سیستان و بلوچستان
  • تبلیغ هدفمند

    ایسنا/خراسان شمالی فرمانده انتظامی خراسان شمالی از کشف ۱۷۳ کیلو و ۲۰۰ گرم ماده مخدر از نوع تریاک توسط ماموران پلیس مبارزه با مواد مخدر خراسان شمالی با همکاری پلیس سیستان و بلوچستان خبر داد.

    به گزارش ایسنا، به نقل از روابط عمومی نیروی انتظامی خراسان شمالی، سردار سعید مطهری زاده اظهار کرد: طی اقدامات اطلاعاتی ماموران پلیس مبارزه با مواد مخدر، قاچاقچیان مواد مخدر که قصد انتقال بار سنگین مواد از استان سیستان و بلوچستان به خراسان شمالی را داشتند شناسایی شدند.

    وی افزود: ماموران با همکاری و تبادل اطلاعات با پلیس سیستان و بلوچستان، قاچاقجیان مواد مخدر را در محور دشتک به زاهدان شناسایی و در یک عملیات غافلگیرانه اقدام به متوقف ساختن خودرو کردند و پس از بازرسی خودرو مقدار ۱۷۳ کیلو و ۲۰۰ گرم ماده مخدر از نوع تریاک کشف و ۳ نفر در همین رابطه دستگیر  و ۲ دستگاه خودروی ۴۰۵ نیز توقیف شد.

    این مقام ارشد انتظامی خراسان شمالی ادامه داد: پلیس با هرگونه جرائم مرتبط با مواد مخدر با جدیت هرچه تمام تر برخورد کرده و از شهروندان می خواهیم برای حفظ جوانان از دام اعتیاد هرگونه اطلاعات در این رابطه را از طریق سامانه تلفنی ۱۱۰ به پلیس گزارش کنند.

    دستگیری سارق اماکن دولتی شهرستان مانه و سملقان

     فرمانده انتظامی شهرستان مانه و سملقان نیز از دستگیری سارق اماکن دولتی خبر داد. 

    سرهنگ مهدی مهران فر اظهارکرد: در پی وقوع چند مورد سرقت اماکن دولتی و منازل در شهرستان مانه وسملقان، ماموران پلیس آگاهی این فرماندهی بلافاصله موضوع را در دستور کار قرار دادند.

    وی با اشاره به اینکه ماموران با تلاش مستمر و بی وقفه و همچنین اشراف اطلاعاتی خود موفق شدند متهم را شناسایی و دستگیر کنند، افزود: متهم در بازجویی های به عمل آمده به ۲ فقره سرقت از اماکن دولتی و منزل به ارزش ۶۶۰ میلیون ریال در سطح شهر آشخانه اعتراف و در نهایت بعد از تشکیل پرونده برای انجام مراحل قانونی به مراجع قضائی معرفی شد.

    انتهای پیام

    برچسب ها

    اخبار مشابه

    دیدگاهتان را بنویسید

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *