رئیس پلیس فتا اصفهان از شناسایی فردی خبر داد که از طریق کانال تلگرامی اقدام به تبلیغ مکمل های ورزشی نیرو زا کرده و اجناس تقلبی برای شهروندان ارسال می کرد.
پایگاه اطلاع رسانی پلیس فتا : رئیس پلیس فتا اصفهان در تشریح این خبر اظهار داشت: در پی شکایت یکی از شهروندان مبنی بر اینکه با مشاهده و خرید مکمل های ورزشی از طریق تلگرام و مواجهه با عوارض جانبی زیاد پس از مصرف آن داروها، بررسی موضوع در دستور کار این پلیس قرار گرفت.
وی افزود: با بررسی های انجام شده توسط کارشناسان مشخص گردید داروهای خریداری شده توسط شاکی علاوه بر اینکه تاثیر مثبتی ندارد تقلبی بوده و عوارض زیادی برای مصرف کنندگان دارد.
این مقام انتظامی عنوان داشت: با انجام اقدامات فنی توسط کارشناسان پلیس فتا متهم که منزل خود را محل فروش و توزیع انواع داروهای تقلبی کرده بود شناسایی شد.
سرهنگ مرتضوی گفت: پلیس با افرادی که سلامت شهروندان را به مخاطره می اندازند با قاطعیت برخورد می کند، همچنین شهروندان به تبلیغات فروش دارو و تجهیزات پزشکی در سایت های اینترنتی توجه نکنند زیرا بررسی ها نشان می دهد، اینگونه وب سایت ها اقدام به فروش تجهیزات تقلبی پزشکی و دارویی غیر مجاز و کلاهبرداری از شهروندان می کنند.
رئیس پلیس فتا اصفهان خاطر نشان کرد: شهروندان در صورت اطلاع از هرگونه فعالیت مجرمانه در فضای مجازی موضوع را از طریق نشانی پلیس فتا به آدرس www.cyberpolice.ir بخش ارتباطات مردمی با ما در میان بگذارند.
آمادهباش گلستان برای آتشسوزی احتمالی جنگل هیرکانی






















دیدگاهتان را بنویسید