رئیس پلیس فتا اردبیل از ایجاد مزاحمت اینترنتی با یک سیم کارت هدیه خبر داد و به شهروندان توصیه کرد : با گزارش سریع فقدان مدارک به مراجع ذیربط نسبت به اطلاع از تعداد سیم کارت های فعال به نام خود مطلع باشند و با سلب مسئولیت حقوقی خود در قبال سیم کارت هایی که […]
رئیس پلیس فتا اردبیل از ایجاد مزاحمت اینترنتی با یک سیم کارت هدیه خبر داد و به شهروندان توصیه کرد : با گزارش سریع فقدان مدارک به مراجع ذیربط نسبت به اطلاع از تعداد سیم کارت های فعال به نام خود مطلع باشند و با سلب مسئولیت حقوقی خود در قبال سیم کارت هایی که به نامشان ثبت شده ولی در اختیارشان نیست ، اقدام کنند.
پایگاه اطلاع رسانی پلیس: رئیس پلیس فتا استان اردبیل سرهنگ علی قهرمان طالع در تشریح این خبر گفت: با توجه به ارجاع شکوائیه قضایی از سوی یکی از شهروندان مبنی بر هتک حرمت ، تهدید و مزاحمت های مکرر و برهم زدن زندگی وی در بستر شبکه اجتماعی روبیکا رسیدگی به موضوع در دستور کار کارشناسان پلیس فتا اردبیل قرار گرفت.
وی افزود : با بررسیهای فنی و تخصصی ،صاحب سیم کارت مورد استفاده مورد شناسایی قرار گرفت و به پلیس فتا احضار گردید که وی اظهار داشت “سیم کارت مورد استفاده ، سیم کارت هدیه بنده می باشد که از فعال بودن آن بی اطلاع بودم و شاکی را نمی شناسم و از اتفاقات افتاده بی خبر هستم.”
سرهنگ علی قهرمان طالع ادامه داد: کارشناسان پلیس فتا باتوجه به مستندات و اظهارات شاکی ، با انجام کارهای اطلاعاتی عامل اصلی این اقدام مجرمانه را شناسایی و به پلیس فتا احضارکردند که با رویت شواهد فنی لب به سخن گشود و اعتراف کرد ” سیم کارت هدیه ایرانسل دایی خود را بدون اطلاع او برداشته و به وسیله آن به شاکی ایجاد مزاحمت می نمودم و اکنون از کار خود پشیمانم” فلذا پرونده تکمیل و جهت سیر مراحل قضایی به دادسرای عمومی و انقلاب استان ارسال گردید.
رئیس پلیس فتا استان اردبیل هشدار داد: در صورت هرگونه ایجاد مزاحمت و یا ارتکاب اعمال مجرمانه از طریق سیمکارت، تا زمانی که مجرم اصلی شناسایی شود، مالک اصلی مقصر هرگونه سوءاستفاده از سیمکارت است و باید در محاکم قضایی پاسخگو باشد؛ بنابراین دارنده سیمکارت حتما باید در نگهداری سیمکارتهای خود دقت لازم را داشته باشد و درصورت مشاهده هرگونه مغایرت در تعداد خطوط ثبتشده به نام خود، سریعاً به دفاتر رسمی اپراتورهای تلفن همراه رفته و نسبت مسدودی آنها اقدام نمایند.
این مقام انتظامی به آن دسته از شهروندانی که مدارک هویتیشان مفقود شده و یا مورد سرقت قرار گرفته است، توصیه کرد : با گزارش سریع فقدان مدارک به مراجع ذیربط نسبت به اطلاع از تعداد سیم کارت های فعال به نام خود با ارسال کد ملی به سرشماره ۳۰۰۵۰۴۹۰۱ و یا ۳۰۰۰۱۵۰ مطلع باشند و با سلب مسئولیت حقوقی خود در قبال سیم کارت هایی که به نامشان ثبت شده ولی در اختیارشان نیست اقدام نمایند.
این مقام انتظامی گفت: هموطنان گرانقدر در صورت اطلاع از هرگونه فعالیت مجرمانه در فضای مجازی ، در جهت جلوگیری و مقابله با آن، می توانند گزارشات خود را در قسمت مرکز فوریت های سایبری سایت پلیس فتا به آدرس csirc.cyberpolice.gov.ir و یا با تماس از طریق شماره تلفن ۰۹۶۳۸۰ گزارش نمایند.