×
×
تبلیغ هدفمند

کسب درآمد نامشروح با ایجاد۲۷ صفحه غیر اخلاقی

  • کد نوشته: 44645
  • ۲۸ شهریور ۱۴۰۲
  • ۰

رئیس پلیس فتا استان گیلان از شناسایی عامل ایجاد ۲۷ صفحه و کانال انتشار تصاویر نامتعارف در اینستاگرام و تلگرام، خبر داد. پایگاه اطلاع رسانی پلیس فتا: سرهنگ امیرحسین نقی‌مهر، رئیس پلیس فتا استان گیلان در تشریح این خبر گفت: در راستای ارتقاء امنیت اخلاقی و اجتماعی جامعه و رصد فضای مجازی،۲۷ صفحه شناسایی شد […]

رئیس پلیس فتا استان گیلان از شناسایی عامل ایجاد ۲۷ صفحه و کانال انتشار تصاویر نامتعارف در اینستاگرام و تلگرام، خبر داد.

پایگاه اطلاع رسانی پلیس فتا: سرهنگ امیرحسین نقی‌مهر، رئیس پلیس فتا استان گیلان در تشریح این خبر گفت: در راستای ارتقاء امنیت اخلاقی و اجتماعی جامعه و رصد فضای مجازی،۲۷ صفحه شناسایی شد که اقدام به انتشار تصاویرنامتعارف در فضای مجازی می‌کرد.

این مقام انتظامی ادامه داد: بعد از اقدامات فنی و تخصصی توسط کارشناسان پلیس فتا، متهم ۲۷ ساله پرونده مورد شناسایی قرار گرفت و در یکی از استان‌های همجوار توسط پلیس فتا دستگیر شد.

وی افزود: طی بررسی‌های صورت گرفته این فرد با هدف کلاهبرداری و کسب در آمد نامشروح اقدام به راه اندازی صفحات نامتعارف در شبکه های اجتماعی نموده و با انتشار تصاویر و مطالب غیر اخلاقی اقدام به فریب کاربران نموده است.

سرهنگ نقی‌مهر تصریح کرد: افرادی که قصد درآمد زایی برای خود را در فضای مجازی دارند از ترفند های مختلفی برای جلب کاربر استفاده می کنند که از آن جمله تبلیغات جذاب و پر زرق و برق و یا استفاده از تصاویر نامتعارف است که کاربران فضای مجازی باید هوشیار باشند و در دام این افراد گرفتار نشوند.

رئیس پلیس فتا استان از شهروندان خواست :در صورت مشاهده موارد مشکوک مراتب را از طریق سایت پلیس فتا به آدرس www.cyberpolice.ir بخش مرکز فوریت‌های سایبری و یا به شماره تلفن ۰۹۶۳۸۰ اطلاع دهند.
 

برچسب ها

اخبار مشابه


Deprecated: پروندهٔ پوسته بدون comments.php از نگارش 3.0.0 که جایگزینی در دسترس نداردمنسوخ شده است. لطفاً یک قالب comments.php در پوستهٔ خود قرار دهید. in /home/bazarkasbkar/domains/bazarkasbkaronline.ir/public_html/wp-includes/functions.php on line 6260

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *