متوسط سن ازدواج در خراسان شمالی کمتر از میانگین کشوری است

ایسنا/خراسان شمالی مدیر کل ثبت احوال خراسان شمالی گفت: متوسط سن ازدواج در این استان کمتر از میانگین کشوری است.

زاهدی نیا در گفت و گو با ایسنا اظهارکرد: طی امسال سه هزار و ۳۶۳ واقعه ازدواج و در مدت مشابه سال گذشته سه هزار و ۷۳۷ از این واقعه ثبت شده است.

وی با اشاره به اینکه رتبه خراسان شمالی در وقوع طلاق، ششم است، افزود: این استان در سال جاری کاهش ۱۲.۵ درصدی واقعه طلاق را داشته است.

زاهدی نیا ادامه داد: تعداد وقایع طلاق در شش ماه نخست امسال یک هزار و ۱۴۵ مورد و در مدت مشابه سال گذشته یک هزار و ۳۰۹ مورد بوده است.

وی با اشاره به افزایش نرخ ولادت طی امسال گفت: بیشترین ولادت های صورت گرفته در این استان در سن ۳۰ تا ۳۴ سالگی مادران با یک هزار و ۶۸۹ مورد ولادت است.

به گفته این مقام مسئول در سن ۲۵ تا ۲۹ سالگی مادر نیز یک هزار و ۶۴۷ ولادت، در سن ۲۰ تا ۲۴ سالگی یک هزار و ۳۴۲ و در سن ۱۵ تا ۱۹ سالگی نیز ۶۰۲ ولادت صورت گرفته است.

وی تصریح کرد: ۵۵ هزار خانواده در این استان دارای یک فرزند، ۸۲ هزار خانواده دارای دو فرزند، ۱۳۵ هزار خانواده دارای سه فرزند و هشت هزار خانواده نیز دارای چهار فرزند هستند.

مدیر کل ثبت احوال خراسان شمالی ادامه داد: متوسط سن ازدواج در این استان کمتر از میانگین کشوری است.
انتهای پیام

دیدگاه‌ها

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

نوشته‌های بیشتر