×
×
تبلیغ هدفمند

پایان 50 سال انتظار
اساسنامه سازمان آموزش فنی و حرفه‌ای کشور تصویب شد

  • کد نوشته: 51285
  • ۰۳ بهمن ۱۴۰۲
  • ۰
به گزارش خبرنگار بازار کسب کار آنلاین از روابط عمومی سازمان آموزش فنی و حرفه ای کشور، مهرداد عظیمی با بیان اینکه حمایت‌ها و پیگیری‌های نمایندگان مجلس شورای اسلامی و توجه ویژه شورای محترم نگهبان برای توسعه سرمایه انسانی ستودنی است، اظهار کرد: تصویب و تأیید اساسنامه سازمان آموزش فنی و حرفه ای، بعد از 50 سال، آغازگر تحول بنیادین در زمینه مهارت‌آموزی است.

عظیمی معاون وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی و رئیس سازمان آموزش فنی و حرفه ای کشور، از تأیید اساسنامه این سازمان در شورای نگهبان خبر داد.

به گزارش خبرنگار بازار کسب کار آنلاین از روابط عمومی سازمان آموزش فنی و حرفه ای کشور، مهرداد عظیمی با بیان اینکه حمایت‌ها و پیگیری‌های نمایندگان مجلس شورای اسلامی و توجه ویژه شورای محترم نگهبان برای توسعه سرمایه انسانی ستودنی است، گفت: تصویب و تأیید اساسنامه سازمان آموزش فنی و حرفه ای، بعد از ۵۰ سال، آغازگر تحول بنیادین در زمینه مهارت‌آموزی است.

معاون وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی با اشاره به تأثیرات ماندگار کوتاه مدت، میان مدت و بلند مدت تأیید و تصویب اساسنامه در توسعه مهارت آموزی و رضایتمندی کارکنان گسترده سازمان آموزش فنی و حرفه ای کشور گفت: توسعه نیروی انسانی و توجه به مربیان و کارشناسان آموزش و سنجش و کاهش ساعت کاری مربیان از ۴۴ به ۳۰ ساعت، تقویت منابع درآمدی و ایجاد منابع جدید با هدف ارتقای کیفیت آموزش و بهبود شرایط معیشتی و رضایتمندی کارکنان متعهد و سختکوش سازمان، تغییر فرایند صدور مجوز تأسیس آموزشگاه‌های آزاد فنی و حرفه‌ای، شناسایی مشاغل آینده، اهتمام به پژوهش محوری و آینده پژوهی ونیز مشارکت با ذینفعان و شرکای اجتماعی، از مهمترین تأثیرات و برکات تصویب اساسنامه سازمان آموزش فنی و حرفه‌ای کشور است.

وی از تلاش‌‌ها و پیگیری دلسوزانه و ستودنی نمایندگان و رؤسای کمیسیون آموزش، تحقیقات و فناوری و اجتماعی مجلس شورای اسلامی و اعضای شورای نگهبان در تأیید و تصویب اساسنامه و توسعه سرمایه انسانی قدردانی کرد.

طرح اساسنامه سازمان آموزش فنی و حرفه ای کشور در تاریخ ۲۳ آذرماه ۱۴۰۱ در مجلس شورای اسلامی اعلام وصول شد و در تاریخ ۲۳ خردادماه ۱۴۰۲ بر اساس اصل ۸۵ قانون اساسی به تصویب مجلس شورای اسلامی رسید و پس از تصویب اساسنامه در مجلس و جلسه نهایی کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس و همچنین رفع یک مورد ابهام اعلام شده، امروز توسط شورای محترم نگهبان تصویب شد.

نویسنده: ستایش محمدیاری
منبع: بازار کسب کار آنلاین

اخبار مشابه


Deprecated: پروندهٔ پوسته بدون comments.php از نگارش 3.0.0 که جایگزینی در دسترس نداردمنسوخ شده است. لطفاً یک قالب comments.php در پوستهٔ خود قرار دهید. in /home/bazarkasbkar/domains/bazarkasbkaronline.ir/public_html/wp-includes/functions.php on line 6260

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *