×
×
تبلیغ هدفمند

رئیس کل دادگستری گلستان
حدنگاری وصدورسند۳۰۰هزارهکتار از زمین‌های کشاورزی‌وباغی

  • کد نوشته: 54419
  • ۱۹ آبان ۱۴۰۳
  • ۰
به گزارش خبرنگار بازار کسب و کار حیدر آسیابی اظهار کرد: تاکنون 54 درصد زمین های کشاورزی و باغی استان حدنگاری و سنددار شده است و پیش بینی می شود این رقم تا پایان امسال به 70 درصد برسد ...

در گلستان، حدود ۳۰۰ هزار هکتار از زمین‌های کشاورزی و باغی تحت حدنگاری قرار گرفته و برای آنها سند مالکیت صادر شده است. این اقدام با هدف سامان‌دهی و تثبیت مالکیت اراضی کشاورزی و افزایش امنیت حقوقی کشاورزان در حال انجام است. مرحله صدور سند علاوه بر ایجاد شفافیت در مالکیت‌ها، می‌تواند به توسعه پایدار بخش کشاورزی و اقتصادی منطقه کمک شایانی کند.

رئیس کل دادگستری گلستان از سنددار شدن نزدیک به ۳۰۰ هزار هکتار از زمین های کشارزی و باغی استان خبر داد.

به گزارش خبرنگار بازار کسب و کار حیدر آسیابی اظهار کرد: تاکنون ۵۴ درصد زمین های کشاورزی و باغی استان حدنگاری و سنددار شده است و پیش بینی می شود این رقم تا پایان امسال به ۷۰ درصد برسد .

وی ادامه داد: نزدیک به ۱۰۰ درصد زمین های ملی و منابع طبیعی استان در قالب ۲ هزار و ۵۱۶ قطعه به مساحت یک میلیون و ۲۸۳ هزار هکتار سند صادر شده است .

آسیابی همچنین گفت: با همت اداره کل ثبت اسناد و املاک گلستان تاکنون سند ۲۰۳ هکتار از مجموع ۲۱۴ هکتار زمین های موجود در ۲۴ شهرک صنعتی استان صادر شده است و ۹۰ هکتار باقی مانده نیز در مرحله صدور سند است .

وی افزود:پیشگیری از بروز دعاوی و اختلافات ملکی، جلوگیری از جعل و کلاهبرداری و پولشویی، پیشگیری از زمین خواری و دست اندازی به زمین های ملی و دولتی و آسان شدن نقل و انتقالات ملکی از مزایای حدنگاری و سنددار شدن زمین هاست.

نویسنده: سکینه جافرنوده
منبع: بازار کسب کار آنلاین

اخبار مشابه


Deprecated: پروندهٔ پوسته بدون comments.php از نگارش 3.0.0 که جایگزینی در دسترس نداردمنسوخ شده است. لطفاً یک قالب comments.php در پوستهٔ خود قرار دهید. in /home/bazarkasbkar/domains/bazarkasbkaronline.ir/public_html/wp-includes/functions.php on line 6260

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *