×
×

استاندار گلستان:
اولویت اول کشور اقتصاداست

  • کد نوشته: 55402
  • ۱۴۰۳-۱۱-۱۵
  • ۰
  • به گزارش مهین نورافروز خبرنگار بازار کسب و کار | استاندار گلستان با بیان اینکه امروز اولویت اول کشور اقتصاد است، گفت: هرگز بر نمی تابیم که درب واحد تولیدی بسته شود و اگر مدیران همت کنند بسیاری از مشکلات واحد‌های تولیدی حل شدنی است...
    اولویت اول کشور اقتصاداست
  • تبلیغ هدفمند

    استاندار گلستان ظهر امروز در مراسم تجلیل از  صادر کنندگان گلستانی و افتتاح تالار اتاق بازرگانی که با حضور ریاست اتاق ایران و مدیران کل برگزار شد، اظهار کرد: همه تلاشگران عرصه اقتصادی قابل ستایش هستند چرا که این افراد موجب اشتغالزایی و‌ کاهش بیکاری می شوند.

    به گزارش خبرنگار بازار کسب و کار علی اصغر طهماسبی اظهار کرد: توسعه اجتماعی و فرهنگی بوجود آمده ‌امروز تمام قد باید توسعه اقتصادی ایجاد کنیم.

    طهماسبی بیان کرد: امروز ایجاد یک شغل کار بسیار سختی است و باید دست تولید کنندگان را به گرمی فشرد.

    وی ادامه داد: هیچ‌ نگرانی از بابت تامین نداریم، استان گلستان تامین غذایی کشور را بر عهده دارد اما سود آن را تهران می برد.

    طهماسبی گفت: ما در پیرامون ناترازی ها این موضوع را کاملا درک می‌کنیم که شرایط برای تولید کنندگان سخت است و از یک ماه گذشته در حوزه انرژی پاک ورود کردیم و امروز بالغ بر ۵۸۰ هزار مگاوات مصرف برق ماست و ۵۹ مگاوات ما صنعتی است و این یعنی فاجعه برای استان گلستان است.

    استاندار تاکید کرد: ما هرگز بر نمی تابیم که درب واحد تولیدی بسته شود و اگر مدیران همت کنند بسیاری از مشکلات واحد‌های تولیدی حل شدنی است همانطور که در این سال ها با وجود ستاد اقتصاد مقاومتی این کار انجام شده است.

    وی افزود: از ۷۸۵همت معوقات بانکی کشور فقط ۵همت آن متعلق به استان گلستان است.

    به گفته استاندار گلستان، بسیاری از تجار و فعالان اقتصادی مراجعه کردید و تغییرات را براساس مشورتی که با آنها داشتیم انجام دادیم.

    وی افزود: هیچ‌ملتی و هیچ‌ مردمی نداریم که مثل مردم استان گلستان که از اقوام مختلف تشکیل شدند و از مشکلات اقتصادی بیشتری رنج‌می برند مسالمت آمیز زندگی می کنند و این برای ما مایه افتخار است.

    نویسنده: مهین نورافروز
    منبع: بازار کسب کار آنلاین

    اخبار مشابه

    دیدگاهتان را بنویسید

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *