به گزارش خبرنگار بازار کسب و کار، حسین مومنی، صبح امروز در نشست خبری اظهارکرد: هرچند طی سالهای اخیر حمایتهایی از شرکتهای دانشبنیان در گلستان صورت گرفته، اما برای نقشآفرینی مؤثر در اقتصاد، نیاز به سرمایهگذاری بیشتر بخش خصوصی و تقویت زیرساختها احساس میشود.
وی ادامه داد: در آغاز فعالیتها، طی دیداری با مسئولان ذیربط در تهران، ۵/۵ هکتار زمین برای توسعه پارک به تصویب ریاست جمهوری و معاون وی رسید. همچنین امیدواریم زمین مجاور این پلاک که در ورودی غرب استان قرار دارد نیز به پارک اختصاص یابد.
مومنی گفت: پارک علم و فناوری گلستان با تمام توان برای بسترسازی و ایجاد ارزش افزوده در حوزه تولید استان تلاش میکند.
مدیر پارک گلستان با مقایسه وضعیت زیرساختی این مجموعه با پارکهای همجوار گفت: متأسفانه از نظر زیرساخت، پارک گلستان در رتبههای پایین قرار دارد و تمرکز ما در گام نخست، بر توسعه زیرساختها خواهد بود.
وی از امضای قرارداد نظارت و مشاوره برای احداث سایت تولید محصولات دانشبنیان در مجاورت شهرک صنعتی آققلا با اعتباری بالغ بر ۲۵۰ میلیارد ریال خبر داد.
مومنی افزود: در ۱۰۰ روز اخیر، مجوز فعالیت برای ۱۹ شرکت هسته فناور، یک شرکت دانشبنیان و یک شرکت خلاق نوآور صادر شده است.
وی با بیان اینکه در سالهای اخیر ورودی به پارکهای علم و فناوری کاهش یافته، گفت: به دنبال تقویت ارتباط با مراکز رشد دانشگاهی هستیم تا این روند را اصلاح کنیم.
مدیر پارک گلستان خاطرنشان کرد: در این مدت ۳۰ میلیارد ریال تسهیلات به ۱۳ شرکت پرداخت شده و سرمایه صندوق نیز از ۵ به ۱۰ میلیارد تومان افزایش یافته است. هدفگذاری ما رسیدن به سرمایه ۱۰۰ میلیارد تومانی است.
به گفته مومنی، در همین مدت ۴۵ میلیارد ریال تسهیلات به ۷ شرکت از محل خطوط اعتباری و ۱۳۵ میلیارد تومان تسهیلات تبصره ۱۸ برای ۱۲ شرکت دیگر مصوب شده که اکنون در حال تکمیل پرونده هستند.
وی با اشاره به درآمد اختصاصی پارک در این دوره گفت: درآمد ما از محل مالیات و اجارهبهای شرکتهای مستقر به ۳۶ میلیارد ریال رسیده است.
مومنی همچنین از تخصیص یک خط اعتباری ویژه ۱۵۶ میلیارد ریالی از صندوق نوآوری و شکوفایی کشور به استان خبر داد و در پایان افزود: در تلاش هستیم اطلس سرمایهگذاری استان در حوزه فناوری را برای توسعه شرکتهای فناور تدوین و آماده کنیم.
مومنی پیگیری امضای تفاهمنامه با کشورهای ازبکستان و عمان برای همکاریهای فناورانه، افزایش اعتبار صندوق پژوهش و فناوری استان و جذب تسهیلات تبصره ۱۸، برگزاری رویدادهای استارتاپی و تقویت ارتباط با اتاق بازرگانی گرگان و شرکت شهرکهای صنعتی، برنامهریزی برای راهاندازی اطلس سرمایهگذاری کلان در سال جاری، که سرمایهگذاران را به پروژههای دانشبنیان متصل میکند از جمله اقدامات ۱۰۰ روزه پارک علم و فناوری گلستان اعلام کرد.
دیدگاهتان را بنویسید