×
×

سرپرست شرکت خدمات حمایتی کشاورزی گلستان :
سموم کشاورزی با کیفیت بالا توزیع می شود

  • کد نوشته: 56675
  • ۱۴۰۴-۰۲-۰۷
  • ۰
  • سرپرست شرکت خدمات حمایتی کشاورزی استان گلستان گفت: سموم شركت خدمات حمايتي با كيفيت بالا وقیمت مناسب توزيع می شود كه به دليل بالا بودن كيفيت آن كشاورزان با مشاهده برند شركت با اطمينان كامل سموم را خريداري مي كنند.
    سموم کشاورزی با کیفیت بالا توزیع می شود
  • تبلیغ هدفمند

    به گزارش بازار کسب و کار ، مجید محمدی اظهار کرد: در تمام محدودیت هایی که برای ارتقاء کیفیت و کمیت محصولات کشاورزی وجود دارد، حفظ برند شرکت واهمیت مبارزه باآفات و بیماری ها را بسیار مهم توصیف نمودند.

    وی افزود: این شرکت به منظور حرکت در راستای تولید حداکثری و توجه جدی به مسائل زراعی و فنی و جلب رضایت مندی و توجه به توقعات کشاورزان، تاکنون اقدامات خوبی را درزمبنه سموم شیمیایی انجام داده است.

    محمدی بیان کرد: در سال ۱۴۰۳، مقدار۵۸ هزار و۶۹۲ لیتر سموم دفع آفات نباتی شامل قارچ کش ها و علف کش ها توزیع نموده است که این رقم در سال۱۴۰۲,،. مقدار۱۴ هزار لیتربوده است.
    وی ادامه داد: سموم شرکت خدمات حمایتی با کیفیت بالا وقیمت مناسب توزیع می شود که به دلیل بالا بودن کیفیت آن کشاورزان با مشاهده برند شرکت با اطمینان کامل سموم را خریداری می کنند. لذا ضمن تشکر از مسئولین محترم مجتمع شیمیایی آبیک این شرکت ، که ما توا نستیم به عملکرد کمی و کیفی مناسب در این بخش دست یابیم.
    محمدی گفت: در سال جاری نیز بخشی از سموم مورد نیاز کشاورزان و باغداران شامل ‌حشره کش، کنه کش، روغن ولک و سموم کرانوله «کارتاب یا پادان۴ درصد و ریجنت یا فیبرونیل» با شرایط فروش اعتباری در انبار مجتمع شیمیایی آبیک این شرکت موجود می باشد.
    به گفته وی فروش سم، از طریق فروشگاههای مجاز سموم ‌که دارای پروانه فعالیت از سازمان نظام مهندسی کشاورزی و منابع طبیعی و کد شناسه یکتا در سامانه مانیتورینگ سازمان حفظ نباتات کشور ‌می باشند انجام می گیرد.

    اخبار مشابه

    دیدگاهتان را بنویسید

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *