×
×

خیز گلستان به سمت تحقیقات پزشکی/ اپلیکشن ها جایگزین مراکز درمانی

  • کد نوشته: 56701
  • ۱۴۰۴-۰۲-۰۹
  • ۰
  • امروزه سلامت و مراقبت از خود نه تنها در مورد جسم افراد بلکه در مورد روح، عواطف و موقعیت آن‌ها در اجتماع نیز مطرح می‌شود. از این رو بسیاری از افراد همواره به دنبال پیدا کردن راه‌های مختلف برای مراقبت از جسم و روح خود هستند.
    خیز گلستان به سمت تحقیقات پزشکی/ اپلیکشن ها جایگزین مراکز درمانی
  • تبلیغ هدفمند

    بازار کسب و کار- مهین نورافروز: خود مراقبتی یا Self care  عملی است که در آن شخص به طور آگاهانه به منظور ارتقا سلامت جسمی، روحی، ذهنی، معنوی، اجتماعی و عاطفی خود، اقداماتی را انجام می‌دهد. خودمراقبتی در حقیقت فرآیندی است چند بعدی و چند وجهی از مشارکت هدفمند در استراتژی‌هایی که عملکرد سالم را ارتقا می‌بخشد و بهزیستی را افزایش می‌دهد.

    بخش تحقیقات دانشگاه علوم پزشکی گلستان در فرایندی جدید بر روی مساله خودمراقبتی برای روند بهتر درمان بیماران از جمله بیماران انسداد ریوی که به عنوان پایلوت  انتخاب شده اند، ایلیکشن موبایلی طراحی کرده تا این بیماران به دور از استرس ها و هزینه های ناشی از درمان بتوانند از طریق خودمراقبتی نرم افزاری روند درمان بیاری خود را کنترل و بهبود ببخشند.

    معاون تحقیقات و فناوری دانشگاه علوم پزشکی گلستان گفت: اطلاع رسانی و استفاده از فناوری های روز نقش مهمی در هود مراقبتی بیماران و افزایش روند درمان دارد.

    غلامرضا روشندل پیش از ظهر امروز در نشست خبری اظهار کرد: امروزه نقش فناوری های نوین در ابعاد مختلف بخصوص در حوزه سلامت که گاها بخش هنگفتی از منابع مالی خانواده را شامل می شود بسیار موثری است.

    وی افزود: بخش تحقیقاتی در بیماری های متعدد علاوه بر اینکه به مسئولان بالادستی  و سیاستگذاران ارئه می شود به سمت اطلاع رسانی مدل بیماری و روند درمانی آن به صورت خود مراقبتی از طریف فناوری رفته ایم.

    روشندل گفت: متاسفانه ارائه برخی آمارها موجب ایجاد ترس و نگرانی در جامعه می شود که واحد تحقیقات این معاونت بر روی این مسأله نیز در حال تحقیق است تا با اضطراب و نگرانی های ناشی از بیکاری ها را در مردم کاهش دهد.

    در ادامه شهره کلانتری عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی گرگان با ارائه طرح خود مراقبتی از طریق اپلیکیشن تلف همراه برای بیماران مزمن ریوی هم گفت: بسیاری از این بیماران به دلیل روند طولانی درمان، هزینه های درمان، دوری از خانواده، ترس علاقه ای به ادامه روند درمان ندارند و بر همین اساس تیم تحقیقاتی دانشگاه تصمیم بر طراحی نرم افزار برای خود مراقبتی از این بیماران گرفت.

    وی افزود: بیماران مزمن ریوی با نصب این اپلیکیشن به راحتی مراحل خود مراقبتی در خانه را انجام میدهند و به راحتی با بخش مراقبتی در ارتباط هستند .

    کلاگری بیان کرد:  در تحقیقات انجام شده بسیاری از بیماران از روند درمان نرم افزاری خود مراقبتی رضایت داشتند.

    بی بی هاجر زحمتکش دیگر سخنران این نشست بود  که بر روی طرح  بررسی ارتباط شاخص توده بدنی مادران باردار و پیامدهای بارداری  تحقیقاتی انجام داده بود که اساس این طرح تحقیق سلامت بدنی مادران بر روند بارداری  می باشد.

    وی افزود: در تحقیقات انجام شده از ۲۱۱ زن باردار نظر سنجی شده اند که ۲/۷۷درصد مادران ترس متوسط  و ۱۸/۵ درصد ترس  بالینی و ۴/۳درصد مادران فوبیای ترس از زایمان داشتند.

    شهره کلاگری در پاسخ به این سوال که اضطراب ناشی از بیماری در جامعه افزایش یافته و خود موجب درمان طولانی مدت می شود هم اظهار کرد: سعی میکنیم بر روی این مساله و کاهش اصظراب های ناشی از ترس از بیماری در استان اقدامات نوینی انجام دهیم چرا که خودمان معتقدیم تغییر سبک زندگی از تغذیه تا آرانش درونی نقش مهمی در فرایند بهبود بیماری در نتیجه کاهش استرس ها دارد.

     

     

     

    اخبار مشابه

    دیدگاهتان را بنویسید

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *