×
×

دبیر کانون بانک‌ها و موسسات اعتباری خصوصی:
تمدید پرداخت اقساط بانک‌های خصوصی فعلا منتفی است

  • کد نوشته: 65046
  • ۱۴۰۴-۱۲-۱۷
  • ۰
  • دبیر کانون بانک‌ها و موسسات اعتباری خصوصی گفت: فعلا دولت و بانک مرکزی تصمیمی برای تمدید مهلت پرداخت اقساط بانک‌های خصوصی نگرفته است و مردم طبق روال اقساط خود را در موعد مقرر بپردازند.
    تمدید پرداخت اقساط بانک‌های خصوصی فعلا منتفی است
  • تبلیغ هدفمند

    به گزارش سرویس اقتصادی بازار کسب و کار، محمدرضا جمشیدی، دبیر کانون بانک‌ها و موسسات اعتباری خصوصی  درباره ارسال پیامک‌های موعد واریز اقساط به مردم و مشتریان، اظهار کرد: تا به امروز بانک مرکزی و دولت تصمیمی مبنی بر تمدید پرداخت اقساط بانکی به ویژه بانک‌های خصوصی نگرفته‌ است و مانند جنگ ۱۲ روزه قرار نشده که تاخیری در پرداخت اقساط در نظر گرفته شود.

    وی با بیان اینکه مردم در همان موعد مقرر و سررسید اقساط خود را پرداخت کنند، گفت: بانک‌های خصوصی متعلق به مردم هستند و نمی‌توان با پول و هزینه مردم بذل و بخشش داشته باشیم.

    دبیر کانون بانک‌ها و موسسات اعتباری خصوصی تاکید کرد: امکان این وجود دارد که بانک مرکزی و دولت درباره تمدید مهلت پرداخت اقساط تصمیمی بگیرد ولی تا این لحظه این تصمیم نگرفته نشده و درخواست داریم مردم طبق روال سابق نسبت به پرداخت اقساط سررسید شده اقدام کنند.

    نویسنده: ای سودا حقی
    منبع: ایلنا

    اخبار مشابه

    دیدگاهتان را بنویسید

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *