×
×
تبلیغ هدفمند

رئیس جمعیت هلال‌احمر
آمادگی ۱۰۰ هزار امدادگر هلال احمر

  • کد نوشته: 65332
  • ۲۱ اسفند ۱۴۰۴
  • ۰
بازار کسب وکار/ رئیس جمعیت هلال‌احمر از آمادگی ۲۴ ساعته بیش از ۱۰۰ هزار امدادگر متخصص این جمعیت در سراسر کشور و همچنین آمادگی هلال‌احمر برای ارائه خدمات دارویی، درمانی و امدادی و مشاوره و حمایت‌های روانی در طول شبانه‌روز و در شرایط حساس جنگی خبر داد.

به گزارذش بازار کسب وکار پیرحسین کولیوند رئیس جمعیت هلال‌احمر اعلام کرد: امکانات امداد و نجات هلال‌احمر برای امدادرسانی به مردم کامل است و  ۲۴ ساعته بیش از ۱۰۰ هزار امدادگر متخصص این جمعیت در سراسر کشور برای ارائه خدمات دارویی، درمانی و امدادی و مشاوره و حمایت‌های روانی در طول شبانه‌روز و در شرایط حساس جنگی امادگی دارند.

وی افزود: در هر استان، مقر فرماندهی هلال‌احمر در ستادهای استانی مستقر هستند و نیروهای عملیاتی ما نیز در سراسر کشور بلافاصله با اعلام حادثه در صحنه حاضر می‌شوند.

کولیوند گفت: ستادهای استانی در سراسر کشور زیر نظر ستاد مرکزی عملیات اضطراری هلال‌احمر در حال فعالیت هستند و روزانه آمار خدمات و اقدامات هلال‌احمر به صورت سراسری به‌روزرسانی می‌شود.

وی گفت سامانه قاصدک هلال‌احمر نیز فعال است و پشتیبانی حضور امدادگران در صحنه‌های عملیاتی از طریق این سامانه انجام می‌شود، خوشبختانه هیچ کمبود و مشکلی وجود ندارد و تمامی اقدامات و خدمات دارویی، درمانی و امدادی و حتی آموزشی هلال‌احمر، به صورت روتین در حال انجام است.

رئیس جمعیت هلال‌احمر تاکید کرد: سامانه ۴۰۳۰ هلال‌احمر نیز به صورت شبانه روزی فعال است و پشتیبانی حمایت‌های روانی از مردم در شرایط سخت و پیچیده جنگی را برعهده دارد و تاکنون به بیش از ۵۶ هزار هموطن خدمات مشاوره‌ای ارایه کرده است.

کولیوند تاکید کرد: هیچ کمبود نیروی انسانی و تجهیزات و دارو نداریم و با تمام توان در خدمت مردم هستیم.

نویسنده: پریسا مسعودی
منبع: فارس

اخبار مشابه


Deprecated: پروندهٔ پوسته بدون comments.php از نگارش 3.0.0 که جایگزینی در دسترس نداردمنسوخ شده است. لطفاً یک قالب comments.php در پوستهٔ خود قرار دهید. in /home/bazarkasbkar/domains/bazarkasbkaronline.ir/public_html/wp-includes/functions.php on line 6260

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *