×
×

وزیر نیرو
وزیر نیرو: برنامه‌های دقیق برای حفظ پایداری شبکه آب و برق داریم

  • کد نوشته: 65861
  • ۱۴۰۵-۰۱-۰۲
  • ۰
  • وزیر نیرو گفت: برنامه های دقیق و‌ منسجمی برای حفظ پایداری شبکه آب و برق تنظیم شده و این رویه در ادامه نیز با قدرت دنبال می شود تا از این محل هیچ آسیبی متوجه مردم کشور نشود.
    وزیر نیرو: برنامه‌های دقیق برای حفظ پایداری شبکه آب و برق داریم
  • تبلیغ هدفمند

    به گزارش بازار کسب وکار،‌عباس علی آبادی، وزیر نیرو در واکنش به برخی فضاسازی های دشمن مبنی بر حمله به نیروگاه‌هاگفت: صنعت برق یک صنعت عمومی و خدماتی است و حمله به تأسیسات برق، حمله مستقیم به زندگی مردم محسوب می‌شود.

    وی افزود:خسارت به تأسیسات زیربنایی برق یک جرم بین‌المللی است و بر خلاف تمام قوانین بین‌المللی عمل می‌کند. بنابراین، این قبیل تهدیدات باید از سوی مراجع بین‌المللی محکوم شود.

    وزیر نیرو بیان داشت:حمله به نیروگاه تفاوتی با حمله به مدرسه ندارد و این کار نقض تمام قواعد بین‌المللی است و آسیب آن متوجه مردم غیرنظامی است.

    علی ابادی اظهار کرد:طبق کنوانسیون‌های ژنو و قطعنامه ۲۵۷۳ شورای امنیت، کلیه تأسیسات غیرنظامی از جمله زیرساخت‌های حیاتی برق، باید مصون از هرگونه حمله نظامی هستند.

    وزیر نیرو گفت:کارکنان صنعت برق مأموریت خدمت‌رسانی دارند و ما وظیفه داریم از حقوق مردم و کارکنان خود دفاع کنیم؛ به‌ویژه این که بیشتر این نیروگاه‌ها متعلق به بخش خصوصی است و ما باید از سرمایه مردم حمایت کنیم.

    علی ابادی نصریح کرد: وزارت‌ نیرو برنامه های دقیق و‌ منسجمی برای حفظ پایداری شبکه آب و برق تنظیم کرده است و این رویه در ادامه نیز با قدرت دنبال می شود تا از این محل هیچ آسیبی متوجه مردم عزیز کشور نشود.

    نویسنده: پریسا مسعودی
    منبع: بازار کسب وکار

    اخبار مشابه

    دیدگاهتان را بنویسید

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *