×
×

مدیرعامل منطقه آزاد اینچه‌برون
 ترخیص کالا‌های دپو شده در مرز اینچه‌برون

  • کد نوشته: 66288
  • 2026-04-03
  • ۰
  • مدیرعامل منطقه آزاد اینچه‌برون از تسریع در روند ترخیص کالاهای دپو شده در مرز خبر داد و گفت: بخش عمده این کالاها در هفته‌های نخست تخلیه و ترخیص شده و باقی‌مانده اقلام نیز تا پایان هفته جاری تعیین تکلیف خواهد شد.
     ترخیص کالا‌های دپو شده در مرز اینچه‌برون
  • تبلیغ هدفمند

    به گزارش بازار کسب وکار، مدیرعامل منطقه آزاد اینچه‌برون از تسریع در روند ترخیص کالاهای دپو شده در مرز خبر داد و گفت: بخش عمده این کالاها در هفته‌های نخست تخلیه و ترخیص شده و باقی‌مانده اقلام نیز تا پایان هفته جاری تعیین تکلیف خواهد شد.

    گفتنی است؛ با تلاش شبانه‌روزی کارکنان گمرک و همکاری سازمان‌های همجوار در یک ماهه اخیر و از آغاز جنگ رمضان تاکنون ۲ میلیون و ۲۵۵ هزار تن کالای اساسی از گمرکات کشور ترخیص قطعی و وارد کشور شد.

    گمرک ایران در اطلاعیه‌ای اعلام کرد: با تلاش شبانه‌روزی کارکنان گمرک و سازمان‌های دخیل در امر تجارت در ۳۰ روز ایام جنگ از ۹ اسفند ۱۴۰۴ تا ۹ فروردین ۱۴۰۵، تشریفات گمرکی و خروج تعداد ۸۷ هزار و ۵۳ دستگاه کامیون و ۲ هزار و ۲۶۱ واگن حامل کالاهای اساسی از گمرکات کشور صورت گرفته است.

    براساس این اطلاعیه، با مساعدت و تلاش کارکنان گمرک، محموله‌های مختلف کالای اساسی به صورت روزانه در حال ترخیص از گمرک است و گمرک ایران با همکاری سازمان‌های همجوار جهت تسریع در امر تشریفات گمرکی و واردات کالاهای مورد نیاز مردم، تسهیلات ویژه‌ای برای ترخیص این اقلام در نظر گرفته است که ترخیص آن با همدلی و همراهی قابل توجهی توسط تجار و بازرگانان و صاحبان کالا در حال انجام است.

    در این اطلاعیه گمرک ایران تأکید کرده است: فعالان اقتصادی می توانند از تسهیلات ویژه گمرکی که ارایه می شود استفاده کنند، به نحوی که امکان استفاده از تسهیلات گمرکی در شرایط اضطرار همچنان در گمرکات سراسر کشور فراهم است و صاحبان کالا می توانند در سریعترین زمان ممکن کالاهای خود را از گمرکات ترخیص نمایند.

     

     

    نویسنده: پریسا مسعودی
    منبع: بازار کسب وکار
    برچسب ها

    اخبار مشابه

    دیدگاهتان را بنویسید

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *