×
×

مدیر عامل شرکت آب منطقه ای گلستان
مهار سیلاب در شرق گلستان

  • کد نوشته: 66607
  • ۱۴۰۵-۰۱-۱۹
  • ۰
  • مدیر عامل شرکت آب منطقه‌ای گلستان با تشریح اقدامات ضربتی تیم مدیریت بحران سد نرماب در پی وقوع سیلاب، از پایش شبانه‌روزی و مهار جریان‌های سیلابی در شرق استان خبر داد.
    مهار سیلاب در شرق گلستان
  • تبلیغ هدفمند

    به گزارش خبرنگار بازار کسب وکار؛ ایرج حیدریان با اشاره به آمادگی کامل پرسنل و ماشین‌آلات مستقر در کارگاه سد نرماب، اظهار کرد: با آغاز بارش‌ها، تیم مدیریت بحران سازماندهی شد و بلافاصله پایش آخرین وضعیت دریچه‌ها و آبگیرهای سد در دستور کار قرار گرفت تا از عبور ایمن سیلاب اطمینان حاصل شود.

    مدیر عامل شرکت آب منطقه ای گلستان با تأکید بر حضور میدانی در مناطق آسیب‌دیده گفت: ماشین‌آلات سنگین سد در موقعیت‌های حساس از جمله دهانه دریچه‌ها، کانال‌های پایاب و پل‌های محدوده سد مستقر شدند.

    همچنین با پایش وضعیت پل آبنمای روستای “جنگلده بالا” که در معرض انسداد بود، با اعزام به موقع بیل مکانیکی، عملیات بازگشایی آن با موفقیت انجام شد.

    حیدریان افزود: کنترل پیوسته مسیرهای مواصلاتی روستاهای بالادست به سمت مینودشت یکی دیگر از اولویت‌های ما بود که با استفاده از تجهیزات کارگاه نرماب، تمامی مسیرهای مسدود شده بازگشایی شد تا تردد مردم دچار اختلال نشود.

    سیلاب

    مدیر عامل شرکت آب منطقه ای گلستان به تعاملات نزدیک با مدیران ارشد استانی و محلی اشاره کرد و گفت: در جریان این عملیات، هماهنگی‌های لحظه‌ای با فرمانداران مینودشت و آزادشهر، بخشدار و شهردار نوده خاندوز جهت کنترل مسیر رودخانه‌ها و پایش وضعیت “خرمارود” انجام شد.

    وی ادامه داد: همچنین در بازدیدی مشترک با نماینده مردم شرق استان در مجلس شورای اسلامی و فرماندار، ضمن بررسی نقاط آسیب‌دیده، ماشین‌آلات کمکی برای رفع بحران به مسیرهای مختلف شهرستان اعزام شد.

    سیلاب

    *‌کمک رسانی ماشین آلات بنیاد مسکن انقلاب اسلامی استان گلستان 

    مدیرکل بنیاد مسکن انقلاب اسلامی استان گلستان هم از اعزام ماشین آلات سنگین بنیاد در شهرستانهای درگیر سیلاب ( آزادشهر، گنبدکاووس و علی آباد کتول) جهت امدادرسانی و کمک به سیل زدگان خبر داد.

    خسروی با بیان اینکه بارش شدید باران در روز گذشته ( دوشنبه ۱۷ فروردین ماه ) موجب سیلاب و آبگرفتگی معابر و واحد‌های مسکونی در تعدادی از روستاهای شهرستان های ازادشهر، گنبد کاووس و علی آباد کتول گردیده بود، از اعزام چندین دستگاه بیل مکانیکی و کامیون جهت امدادرسانی به سیل زدگان و جابجایی خسارت دیدگان به مکان امن، بازگشایی معابر و دهانه های پل ها و هدایت سیلاب به خارج از روستاها خبر داد.

    وی با بیان اینکه ماشین آلات بنیاد با هماهنگی مدیریت بحران استان در آماده باش کامل هستند ابراز داشت: از صبح امروز و با فروکش کردن آب در تعدادی از روستاهای متأثر از سیلاب، کار ارزیابی خسارت‌های وارده به شبکه معابر و واحد‌های مسکونی روستاها توسط کارشناسان ارزیاب بنیاد آغاز گردیده و آمار اولیه خسارت به واحدها در اسرع وقت بن مدیریت بحران استان اعلام خواهد شد.

    گفتنی است در سیلاب شب گذشته حدود ۱۱ میلیون متر مکعب با رعایت شرایط موجود مخزن از جمله ملاحظات عدم آسیب به روستای جنگلده بالا و مزار روستا تسکین سیلاب انجام شد که باعث شد این حجم از آب به شهر گنبد وارد نشود.

    مدیرکل هواشناسی گلستان هم در خصوص بارش ها در شهرهای مختلف استان اظهار کرد: این استان از پانزدهم تا هجدهم فروردین شاهد بارش‌های شدید و سیل‌آسا در تمام نقاط بود که بیشترین بارندگی ثبت شده در این بازه زمانی مربوط به روستای پاقلعه شهرستان رامیان به میزان ۲۶۸ میلی‌متر است.

    امان‌محمد کمالی افزود: پس از پاقلعه، روستای توسکاچال مینودشت با ۱۹۲ میلی‌متر، باغ تاشته رامیان با ۱۷۸.۵ میلی‌متر، وطن آزادشهر با ۱۷۲ میلی‌متر، فارسیان فرنگ گالیکش با ۱۵۶ میلی‌متر و ساسنگ مینودشت با ۱۵۱ میلی‌متر بیشترین بارش‌ها را داشتند.

    وی همچنین از بارش برف در سه نقطه گلستان خبر داد و گفت: در حاجی آباد و درازنو کردکوی به ترتیب ۳۷ و ۳۰ سانتی‌متر و در خوش ییلاق آزادشهر ۳۰ سانتی‌متر برف ثبت شده است.

    نویسنده: پریسا مسعودی
    منبع: بازار کسب وکار

    اخبار مشابه

    دیدگاهتان را بنویسید

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *