×
×

رئیس مرکز ملی بازرسی، ارتقای سلامت و فوریت اداری سازمان اداری و استخدامی کشور
گلستان هفتمین استان مجهز به سامانه فوریت‌های اداری شد

  • کد نوشته: 67904
  • ۱۴۰۵-۰۲-۰۹
  • ۰
  • رئیس مرکز ملی بازرسی، ارتقای سلامت و فوریت اداری سازمان اداری و استخدامی کشور گفت: با راه‌اندازی سامانه فوریت‌های اداری «فؤاد ۱۲۸» استان گلستان به هفتمین استان کشور مجهز به این بستر رسیدگی سریع تبدیل شد؛ سامانه‌ای که با هدف پاسخ‌دهی فوری زیر سه ساعت به شکایات، مطالبات مردم را پیگیری می کند.
    گلستان هفتمین استان مجهز به سامانه فوریت‌های اداری شد
  • تبلیغ هدفمند

    به گزارش خبرنگار بازار کسب و کار، کامل داوودی در نشست خبری با خبرنگاران استان گلستان که با موضوع راه‌اندازی سامانه «فؤاد» و با حضور  در گرگان برگزار شد، اظهار کرد: با راه‌اندازی سامانه فوریت‌های اداری فواد ۱۲۸ شهروندان می‌توانند مشکلات و نارضایتی‌های اداری خود را از این پس تنها با یک تماس و در کمتر از سه ساعت پیگیری کنند.

    رئیس مرکز ملی بازرسی، ارتقای سلامت و فوریت اداری سازمان اداری و استخدامی کشور افزود:  بخش بازرسی و رسیدگی به شکایات در هر سازمانی دایر است اما جواب مشخصی از سوی این سازمان مبنی بر نوع شکایت و رفع آن وجود ندارد.

    وی تصریح کرد: ۸۰ درصد از نارضایتی مردم از دستگاه‌های اجرایی مربوط به بی‌نظمی اداری و عدم اطلاع‌رسانی درست به مردم است از این رو شهروندان می‌توانند مشکلات اداری و انتقادات خود را از طریق این سامانه و کدرهگیری آن پیگیری کنند.

    داوودی گفت: یکی از خروجی‌های این سامانه تولید نقشه حرارتی است؛ یعنی در لحظه مشخص می‌شود که کدام دستگاه در کدام خدمت در کدام استان با چه فراوانی شکایت دارد و همانجا به صورت نقطه زنی پیگیری‌ها انجام می‌شود.

    رئیس مرکز ملی بازرسی، ارتقای سلامت و فوریت اداری سازمان اداری و استخدامی کشور با بیان این که شکایات تابع شرایط اجتماعی، جنگ و بحران است، گفت: درحال حاضر بیشترین شکایات مربوط به سامانه ها مانند سامانه کالابرگ است.

    وی تصریح کرد: تاکنون در هفت استان، گیلان، مازندران، قزوین، همدان، البرز، تهران و گلستان، سامانه«فؤاد» را راه‌اندازی شده است و ۶۱ درصد از شهروندان از عملکرد این سامانه رضایت داشتند.

    داوودی عنوان کرد: سامانه ۱۲۸ به شبکه اینترنت داخلی متصل است و به همین دلیل خدمات آن حتی در دوران جنگ نیز پایدار بوده است. پایداری این سامانه در شرایط بحرانی از پیش پیش‌بینی و تمهیدات لازم برای آن در نظر گرفته شده است.

    رئیس سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی گلستان نیز در این جلسه اظهار کرد: هم‌زمان با سالروز میلاد امام رضا(ع) و با حضور مسئولان کشوری، سامانه فوریت اداری (فؤاد ۱۲۸) در گلستان به‌عنوان هفتمین استان کشور آغاز به کار کرد.

    قدرت الله عابدی افزود: هدف از راه‌اندازی این سامانه، رسیدگی سریع به شکایات و مطالبات قانونی مردم است که این فرآیند در کمتر از سه ساعت انجام می‌شود.

    رئیس سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی استان گلستان بیان کرد: برخی از خواسته‌های مردمی هنوز از نظر قانونی بستر لازم را ندارند، اما بیشترین درخواست‌ها مربوط به اشتغال، دریافت تسهیلات بانکی و ساخت‌وساز مسکن است.

    وی ادامه داد: با راه‌اندازی سامانه فؤاد، شهروندان گلستانی می‌توانند به‌صورت مستقیم با مرکز کشور ارتباط برقرار کرده و مشکلات یا شکایات خود را برای بررسی فوری مطرح کنند.

    عابدی خاطرنشان کرد: باتوجه‌به اینکه این سامانه تازه راه‌اندازی شده، ممکن است دارای کاستی‌ها و نقاط ضعف باشد که با تشکیل جلسات تخصصی و ارائه راهکارهای عملی، به تدریج برطرف خواهد شد.

    وی تأکید کرد: طبق ماده ۱۱۰ قانون برنامه هفتم توسعه، تسریع در ارزیابی عملکرد دستگاه‌های اجرایی و ارتقای کیفیت خدمات‌رسانی به مردم یک ضرورت قانونی است و از این پس عملکرد مدیران بر اساس شکایات و بازخوردهای مردمی مورد بررسی قرار خواهد گرفت.

    عابدی همچنین تصریح کرد: مطالباتی داریم که بستر قانونی ندارد و در سامانه تعریف نشده است، اگر کسی با ۱۲۸ تماس بگیرد و مطالبه‌ای خود را طرح کند زمانی خدمات ارائه می‌شود که بستر قانونی برای آن تماس فراهم شده‌است، مطالباتی همچون وام و اشتغال زایی در ظرفیت این سامانه نیست، درخواست متقاضی باید به‌حق و قانونی باشند در آن صورت مدیر موظف است آن را حل‌وفصل کند.

     

     

    نویسنده: پریسا مسعودی
    منبع: بازار کسب وکار

    اخبار مشابه

    دیدگاهتان را بنویسید

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *